Need for Speed Hot Pursuit HD διαθέσιμο για το iPad στο AppStore!

Κοντεύουν τα Χριστούγεννα και οι εκπλήξεις στο AppStore δεν σταματάνε. Μετά από την κυκλοφορία του Need for Speed Hot Pursuit για το iPhone και το iPod touch έρχεται σήμερα και η πολυαναμενόμενη έκδοση για iPad!

iPad Screenshot 1iPad Screenshot 2

[app 402604738]

Ζήστε τη μαγεία του αγώνα! Αυτό είναι το νέο κεφάλαιο για ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια αγώνων στο οποίο οι οδηγοί πρέπει να σταματούν τα γρήγορα αυτοκίνητα, όπως η Lamborghini Reventon το αστυνομικό ή το κανονικό. Προκαλέστε τους φίλους σας σε μια μονομαχία μεταξύ των οδηγών και της αστυνομίας σε τοπικό επίπεδο μέσω WiFi ή Bluetooth.

Κυνηγήστε αστυνομικούς κερδίστε επιτεύγματα και επιλέξτε τα όπλα σας

Οδηγήστε και παίξτε σαν αστυνομικός για να κάνετε την σύλληψη! 24 events στα οποία μπορείτε να παίξετε σαν αστυνομικός. Ξεκινήστε από την αρχή, μαζέψτε χρήματα, και προσπαθήστε να φτάσετε στην κορυφή. Κλείστε τους δρόμους με μπλόκα και καρφιά. Κάψτε το ηλεκτρικό σύστημα με το κλείδωμα του EMP. Νιώστε την δύναμη.

iPad Screenshot 3

Οδηγήστε γρήγορα αυτοκίνητα ακόμα και σε αστυνομικές εκδόσεις

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 15 αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης. Χρησιμοποιήστε το νίτρο ή το χειρόφρενο. Τραβήξτε το και κάντε στροφή 180°. Κάντε grind, drifting και άλλα. Κάντε απίθανες μανούβρες και κερδίστε πόντους.

iPad Screenshot 4

Παίξτε ένας με έναν, αστυνόμος ή racer μέσω τοπικού WiFi ή bluetooth

Κυνηγήστε ή κυνηγηθείτε από τους φίλους σας! Επιλέξτε 5 καλά περιπολικά ή 5 αυτοκίνητα racing, και πάιξτε το γνωστό κυνηγητό γάτας ποντικιού μέσω WiFi τοπική σύνδεσης ή Bluetooth.

iPad Screenshot 5

Το Need for Speed Hot Pursuit HD είναι συμβατό με το iPad και απαιτεί iOS 3.2 ή νεότερο.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4JHjMmkCv4E[/youtube]