iControlPad, παίξτε παιχνίδια στις iOS συσκευές σας με κουμπιά! [Video]

Υπάρχουν παράπονα από αρκετούς χρήστες iPhone και iPod touch και όλα είναι σχετικά με τα παιχνίδια που δεν μπορούν να παίξουν στις συσκευές τους επειδή τα δάχτυλα τους κρύβουν το παιχνίδι. Επιτέλους η λύση ήρθε (όχι στην Ελλάδα). Πρόκειται για μια φανταστική συσκευή που θα κάνει και πάλι την εμπειρία του παιχνιδιού στο iPhone μοναδική. Πρόκειται για το iControlPad που διανέμεται από το  PocketPCItalia και μας επιτρέπει να παίξουμε χρησιμοποιώντας κουμπιά και όχι βάζοντας τα δάχτυλα μας πάνω στην οθόνη.

Η διαδικασία για να παίξουμε είναι εύκολη, απλά τοποθετούμε το iPhone μας μέσα σε αυτή την συσκευή και μπορούμε αμέσως να αρχίσουμε να παίζουμε τα παιχνίδια που έχουμε στο iPhone μας χρησιμοποιώντας τα κουμπιά του iControlPad.

Το iControlPad συνδέεται με το iPhone μας μέσω Bluetooth αλλά δυστυχώς για να παίξει η συσκευή μας σωστά χρειάζεται Jailbreak.

Στη συνέχεια δείτε ένα demo video του iControlPad:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FSPUP59Qnvc[/youtube]

Το iControlPad θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο για προπαραγγελία και θα κοστίζει 79€. Μπορείτε αν θέλετε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτό το site.