Civilizations Wars HD, Η επιλογή της Apple για Παιχνίδι της εβδομάδας (iPad)

Κάθε εβδομάδα η Apple επιλέγει ένα επιτυχημένο παιχνίδι για το iPad που έχει τις καλύτερες πωλήσεις και βαθμολογίες για να γίνει ευρύτερα γνωστό στους χρήστες του App Store. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται “Παιχνίδι της εβδομάδας” και η επιλογή για αυτή την εβδομάδα είναι το παιχνίδι Civilizations Wars HD.


Το Civilizations Wars HD είναι ένα  υπέροχο παιχνίδι που παρουσιάζει την τέλεια μίξη παιχνιδιού RPG και RTS, στο οποίο πρέπει να οδηγήσουμε τον πολιτισμό μας σε πόλεμο για επικών διαστάσεων.

[app 383572497]

Η περιγραφή του παιχνιδιού ξεκινά κάπως έτσι:

Από τις στάχτες ενός ισχυρού αρχαίου πολιτισμού, έχουν προκύψει πολλές νέες φυλές. Τώρα, ένα μυστηριώδες αστέρι έχει πέσει στη Γη και μια μαγική μυστική δύναμη από το παρελθόν έχει αποκαλυφθεί. Μόνο μία τυχερή φυλή μπορεί να διεκδικήσει το μεγάλο μυστικό, και όλοι πρέπει να ισχυριστούν γι’ αυτό. Κάποια μέρα, πρέπει να επιλέξουν την τρομερή αυτή σύγκρουση …The Civilizations Wars.

iPad Screenshot 1iPad Screenshot 2

Ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα αγαπήσετε όλοι όσοι είστε αυτού του είδους παιχνιδιών. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uTGQyXDWMJI[/youtube]

Το παιχνίδι είναι συμβατό μόνο με το iPad και απαιτεί iOS 3.2 ή νεότερο.