Το iPad δεν μπορεί να πει “Γεια στο διάστημα!”

Αφού έχουμε δει αρκετούς τρόπους που υπάρχουν για να καταστρέψουμε ένα iPhone, τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και το iPad να υποφέρει. Πρόκειται για έναν τύπου από το “Say Hi to Space!” (δεν έχουμε καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται, αλλά φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα με τον Steve Jobs σχετικά με το iPad που δεν έχει κάμερα!

Όπως θα δείτε και στο video στη συνέχεια, αφού προσπαθεί να δουλέψει το site του με το iPad και δεν τα καταφέρνει αποφασίζει με ένα υψηλής ισχύος κοπτικό μηχάνημα (high power industrial waterjet) να κάνει μια μεγάλη τρύπα στο κέντρο του iPad έτσι ώστε να μπορεί να φανεί το πρόσωπο του μέσα από αυτή.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1-mrXQnLiHU[/youtube]

Ο λόγος όπως φαίνεται και από το video είναι ότι το site του δεν δούλευε χωρίς κάμερα. Στο site υπάρχει μια στολή αστροναύτη που εμφανίζει το πρόσωπο του επισκέπτη μέσα σε αυτή.

Από το site Razorianfly μπορούμε να δούμε ότι το δέμα όντως έφυγε με DHL:

Βρέθηκε το tracking number. Είναι 2936606584.

Αργότερα έστειλε το iPad στον Steve Jobs και το κομμάτι που περίσεψε που στο πίσω μέρος του βρισκόταν το μηλαράκι της Apple το έβαλε στο eBay.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4KvKK3kIaz0[/youtube]

Επίσης στο site SayHitoSpace.com μπορούμε να δούμε μια αντίστροφη μέτρηση…

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι ακριβώς μετράει το χρόνο στο site τους! Εσείς τι πιστεύετε;  Θα θέλαμε πολλοί να δούμε την γνώμη σας στα σχόλια πιο κάτω!

[MacStories & iPadevice]