Η Verizon πιθανός ανταγωνιστής της AT&T για το επόμενο iPhone!

Έρχεται η είδηση η οποία θα είναι πολύ ενδιαφέρον για όλους τους κατοίκους των ΗΠΑ. Η πώληση του iPhone αποκλειστικά με την AT&T πρόκειται να τελειώσει σύντομα και στη συνέχεια άλλοι παίκτες μπορούν ελεύθερα να πάρουν μέρος για την αποκλειστικότητα πώλησης του  iPhone.

Ο πρώτος πάροχος που έρχεται στο μυαλό μας με την ανάγνωση αυτής της είδηση είναι σίγουρα η Verizon, που ενδιαφέρεται χρόνια να πουλήσει το iPhone. Αλλά να θυμάστε ότι η Verizon χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό δίκτυο και θα είναι απαραίτητη η παραγωγή ενός iPhone CDMA, προκειμένου να διασφαλιστεί η πώληση.

Οι τελευταίες φήμες υποστηρίζουν ότι Verizon δεν θέλει να έχει άλλους παίκτες στα πόδια της και στη συνέχεια, η T-Mobile και η Sprint θα παρέμεναν αποκλεισμένοι σαν πωλητές εάν η Apple αποφάσιζε να παράγει και να διαθέσει το νέο iPhone CDMA για την Verizon.

Η δημιουργία αυτού του νέου iPhone φαίνεται βέβαια, όπως και στο διαδίκτυο μιλάει για τόσο πολλούς μήνες τώρα. Η Verizon εργάζεται επίσης για μια νέα υπηρεσία να φέρει streaming τηλεοπτικών καναλιών στο iPhone και το iPad και αυτό δείχνει μια πραγματική συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Είναι επίσης αλήθεια ωστόσο, ότι η παραγωγή και κυκλοφορία ενός CDMA iPhone 4 λίγους μήνες πριν από την άνοιξη θα μπορούσε να σημαίνει την απουσία του iPhone, που πάντα προγραμματίζεται για τις 5 Ιουνίου στο WWDC.

Η ερώτηση που τίθεται με τα παραπάνω είναι αν θα πρέπει να περιμένουμε από την Apple το 2011 το λευκό iPhone 4 μόνο ή και την καινούρια συσκευή; Εσείς τι πιστέυετε;

Θα μας άρεσε να δούμε την γνώμη σας στα σχόλια πιο κάτω!

[TUAW & iSpazio]