Andy Rubin, δημιουργός του Android εκτιμά και το iPhone!

Ο αναπληρωτής διευθυντής της Google, και ένας από τους δημιουργούς του λειτουργικού συστήματος Android, ο Andy Rubin έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες δηλώσεις στις οποίες, εκτός από το OS τους, εκτιμά επίσης και το Apple iPhone.

Ο Rubin βασίζεται σε στοιχεία σχετικά με τις πωλήσεις του Android, τονίζει τα οφέλη της ύπαρξης ενός ανοικτού λογισμικού, καθώς και για την χορήγησή του σε διαφορετικούς κατασκευαστές hardware. Μιλά επίσης για τη δυνατότητα προσαρμογής από τους διαφόρους παρόχους τηλεφώνου, που εμπίπτουν στην παραχώρηση της σκέψης του Android.

Όσον αφορά το iPhone είπε:

Πιστεύω πως το iPhone είναι μια συσκευή που εκτιμάται από όλους, καλά κατασκευασμένο, με υπέροχο γραφικό περιβάλλον και πολύ καλό software.

Συγκεκριμένα μιλάμε για το iOS, λέει ότι αν και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν το αντίθετο, ένα λειτουργικό σύστημα είναι αρκετά ανοικτό, δεδομένου ότι οι προγραμματιστές μπορούν να δουν εύκολα την έγκριση σχεδόν κάθε εφαρμογής από το AppStore.

Επίσης, επιβεβαιώνει αυτό που πολλοί πιστεύουν, το AppStore είναι η αιχμή του δόρατος στο iPhone, χάρη στις χιλιάδες εφαρμογές που υπάρχουν διαθέσιμες για όλα τα γούστα.

[iSpazio]