Consumer Reports: Η AT&T είναι το χειρότερο δίκτυο στην χώρα!

Το περιοδικό Consumer Reports, που έχουμε συναντήσει και στο παρελθόν όταν μιλούσαμε για το πρόβλημα στην κεραία του iPhone 4, δηλώνει σήμερα ότι η AT&T είναι το χειρότερο δίκτυο στην χώρα (εννοώντας τις Ηνωμένες Πωλιτείες).

Στο γράφημα, στην πραγματικότητα, μπορούμε να δούμε ότι η ΑΤ&Τ έχει συσσωρεύσει ένα αποτέλεσμα κατώτερο από τις υπόλοιπες εταιρίες. Αμύνοντας ενάντια σε αυτό, η AT&T είπε ότι δίκτυο της είναι αναμφίβολα το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η έκταση και ο αριθμός των πελατών είναι τεράστια και για το λόγο αυτό η απόδοση και η ταχύτητα δεν είναι άριστες, αλλά μερικές φορές υπάρχει μια συνεχής προσπάθεια για τη βελτίωση ή την προσθήκη νέων υφιστάμενων υποδομών.

Τελικά όμως, η Αμερική έχει μια κοινή άποψη ότι το δίκτυο της AT&T, δεν είναι πλέον αξιόπιστο. Αυτό παρουσιάζεται επειδή υπάρχει αδύναμο σήμα, ένα υψηλό ποσοστό από drop calls (πτώσεις κλήσεων), αποσυνδέσεις δικτύου και ούτω καθεξής.

Στο τέλος, μέρος της τεράστιας διαμάχης που δημιουργούνται κυρίως από τις δηλώσεις του ίδιου του περιοδικού σχετικά με την κεραία του iPhone 4, που προέκυψε στην πραγματικότητα προέκυψε από την AT&T, στην Ευρώπη μετά την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής αυτής, υπάρχουν περισσότερα που ακούγονται σχετικά με τη λαβή του θανάτου (Grip of Death), αλλά σε πολύ μικρό ποσοστό.

[iClarified]