Σύντομα θα παίζουμε Chopper 2 σε Mac με χειριστήριο το iPhone μας!

΄Εχουν περάσει μερικές μέρες από την μέρα που είδαμε το The Incident που θα μας επιτρέπει να παίζουμε το παιχνίδι από την τηλεόραση μας με χειριστήριο το iPhone μας. Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι το iPhone μας εξυπηρετεί πολύ καλύτερα χρησιμοποιώντας το μόνο σαν χειριστήριο παρά σαν παιχνιδομηχανή.

Τα χέρια μας καλύπτουν την οθόνη και δεν βλέπουμε πολλές φορές να παίξουμε. Φανταστείτε τώρα μια συσκευή σαν το iPhone για χειριστήριο στα χέρια σας, μια συσκευή με μικρή multi-touch επιφάνεια οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Μην ανησυχείτε θα το ζήσουμε σύντομα. Η επόμενη έκδοση Chopper για Mac, Chopper 2, θα μας δώσει αυτή την δυνατότητα μόνο που η τηλεόραση δεν παίρνει μέρος αυτή την φορά. Αντίθετα το Chopper 2 θα μας επιτρέπει να κάνουμε pair το iPhone με το Mac μας και να έχουμε σαν χειριστήριο του παιχνιδιού το iPhone χρησιμοποιώντας το accelerometer και την τεχνολογία multi-touch που έχει αυτό.

Το demo video στην συνέχεια μας δείχνει ένα σύντομα preview για αυτό που πρόκειται να κυκλοφορήσει, και πολύ ενδιαφέρον θα είναι να δούμε αν τα παιχνίδια που θα δημοσιευτούν στο Mac App Store θα μπορούν να έχουν την δυνατότητα για pair τεχνολογίες ή όχι.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το iPhone μπορεί να γίνει ένα  καταπληκτικό χειριστήριο!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qH7inAzZA8k[/youtube]

[MacStories]