Viber, για δωρεάν κλήσεις με το iPhone | AppStore

Το Viber είναι μια εφαρμογή που σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε δωρεάν κλήσεις σε άλλους χρήστες που έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή Viber στο iPhone τους. Όταν χρησιμοποιείτε το  Viber οι κλήσεις σας σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη Viber είναι δωρεάν και η ποιότητα του ήχου είναι πολύ πιο τέλεια από αυτή της κανονικής κλήσης.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

[app 382617920]

Μπορείτε να καλέσετε οποιονδήποτε χρήστη Viber θέλετε παγκόσμια δωρεάν. Όλες οι δυνατότητες της εφαρμογής είναι δωρεάν και δεν απαιτούν κάποια πρόσθετη αγορά μέσα από την εφαρμογή.

Το μόνο που χρειάζεται το Viber είναι τον αριθμό του τηλεφώνου σας και άμεσα θα λάβετε ένα μήνυμα SMS με τον κωδικό για να το ενεργοποιήσετε. Όλοι οι φίλοι σας που έχουν το Viber θα μπορέσουν να σας καλέσουν και να μιλήσετε δωρεάν.

Η εφαρμογή μας εξέπληξε για διάφορους λόγους, ένας από αυτούς είναι ότι μοιάζει και είναι σχεδόν ίδια με αυτή του τηλεφώνου (Phone.app) του iOS οπότε γνωρίζουμε ήδη πως να την χρησιμοποιήσουμε.

Ακόμα μπορούμε να λάβουμε τις κλήσεις που είχαμε όταν βρεθήκαμε εκτός δικτύου απλά με ένα μήνυμα και το καλύτερο είναι ότι η εφαρμογή δεν χρειάζεται να τρέχει στο background.

Η εφαρμογή Viber είναι συμβατή με το iPhone, iPod touch, iPad και απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.

Ευχαριστούμε, Αριστοτέλη