Η Electronic Arts πιστεύει ότι η Apple θα πρέπει να δεχτεί την πρόκληση από τις εταιρίες με παιχνίδια!

Υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση που γίνεται εδώ και καρό από βασικές εταιρίες παιχνιδιών όσον αφορά γενικά τις Apple συσκευές και το App Store.

Από την μία πλευρά υπάρχει η άποψη της Activision:

Δεν πιστεύουμε πως το App Store είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να παιχνίδια.

Και στην πραγματικότητα η εταιρία συνεχίζει να επενδύει μόνο σε παιχνίδια για PC και παιχνιδομηχανές.

Από την άλλη πλευρά  η Electronic Arts, η οποία συνεχίζει να επενδύει με έντονους ρυθμούς στο App Store βάζοντας σε αυτό όλο και περισσότερα παιχνίδια για iPhone και iPad. Για τον CEO της Electronic Arts αυτές οι ιδέες  είναι ξεκάθαρες, αφού όπως είπε και ο ίδιος:

Μου αρέσουν τα παιχνίδια για iPhone για να μπορέσω να αψηφήσω αυτή την συσκευή.

Σύμφωνα με τον Eric Soderlund πρόεδρο της EA για την επόμενη χρονιά, η Apple θα πρέπει να τους ξαφνιάσει όλους δίνοντας την δυνατότητα για παιχνίδια στο Apple TV, παιχνίδια απλά ακόμα και σαν την τρίλιζα θα ανέβαζαν άμεσα τις πωλήσεις του Apple TV.

Αν μιλούσαμε για κάποια άλλη εταιρία θα είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά εδώ μιλάμε για την Apple και είμαι σίγουρος ότι θα έχει γρήγορα τεράστια επιτυχία. Δείτε τι κατάφερε να κάνει με το iPhone .. μιλάμε για μια κοινότητα η οποία είναι πραγματικά θαυμάσια και έχει πολλές πιθανότητες για να καταφέρει οτιδήποτε.

Ο CEO συνέχισε τους ισχυρισμού του σχετικά με το ότι η Apple θα ήταν εύκολο να καταφέρει τον κόσμο να αγοράσει τα παιχνίδια που θα είναι συμβατά με το Apple TV τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποιο iPhone ή iPod touch σαν χειριστήριο, όπως ακριβώς μπορείτε να δείτε και στο video στη συνέχεια:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2ybn-OvSLKg[/youtube]

[9to5Mac]