AppVentCalendar – 4 Δεκεμβρίου, Κάθε Μέρα Δωρεάν Εφαρμογές Και Παιχνίδια Μέχρι Τα Χριστούγεννα

Το AppVent Calendar είναι το καινούριο καθημερινό μας άρθρο στο οποίο έχετε την δυνατότητα να αποκτήσουμε μια δωρεάν εφαρμογή και ένα δωρεάν παιχνίδι για 24 ώρες. Αυτό θα γίνεται κάθε μέρα μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου και επίσης τις εφαρμογές μπορείτε να τις βρείτε και μέσα στα AppStoreHotPicks μας. Ας δούμε για σήμερα ποια είναι η εφαρμογή και ποιο το παιχνίδι που θα αποκτήσουμε δωρεάν για σήμερα.

[app 404809587]

Το παιχνίδι που είναι διαθέσιμο για σήμερα δωρεάν είναι το Make Me Happy. Ένα παιχνίδι στο οποίο σκοπός μας είναι να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αγγίξουμε τον ήλιο και να τον οδηγήσουμε σε αυτούς που κλαίνε και αμέσως αυτοί θα είναι χαρούμενοι. Μπορείτε να παίξετε είτε τις 50 πίστες του παιχνιδιού είτε το survival mode που δεν τελειώνει ποτέ.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

[app 400105023]

Η εφαρμογή iMind Sphere είναι μια χρήσιμη εφαρμογή για να ξεκουράσουμε το μυαλό μας. Επιτρέπει σε όποιον την χρησιμοποιεί συχνά να ξεκουράζονται, να κοιμούνται καλύτερα, να συγκεντρώνονται στην δουλειά τους ή ακόμα να σκέφτουνται καλύτερα. Την εφαρμογή έχουν φτιάξει οι developers του iSleep και αφορά το κοινό που δεν είναι απαραίτητα ειδικό στους διαλογισμούς και με ένα απλό tap θα μπορέσει να το παρέχει στιγμές ξεκούρασης.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3