Saurik, βρέθηκε καινούριος τρόπος για respring! (Updated)

Ο Saurik προσπαθεί να διορθώσει ένα μικρό προβληματάκι που υπάρχει στο Cydia για πολύ καιρό. Αναφερόμαστε στο μικρό σημαδάκι που έχει η κάθε εφαρμογή όταν υπάρχουν updates.

Για την ακρίβεια το πρόβλημα αυτό διορθώθηκε στην τελευταία έκδοση που κυκλοφόρησε για το Cydia αλλά απ’ όσο μας λέει ο Saurik στο τελευταίο tweet του υπάρχει πρόβλημα με την ανανέωση του σε περίπτωση που κάνουμε reboot ή respring στην συσκευή μας. Ψάχνοντας για αυτό βρέθηκε βρήκε έναν εντελώς καινούριο τρόπο για να κάνουμε respring (επανεκκίνηση στο SpringBoard ή Homescreen).

Μέχρι στιγμής από την αρχή του Jailbreak στο iPhone έχουμε δει δύο τρόπους για respring, ο πρώτος ήταν απλά ένα killall SpringBoard που “έκλεινε” το SpringBoard (φανταστείτε το σαν εφαρμογή) και ο δεύτερος είναι ένας που η Apple εφάρμοσε στο iOS 2.x και πρόκειται για τον δικό της τρόπο που έκανε restart το SprinBoard για περιπτώσεις όπως αλλαγή γλώσσας του συστήματος.

Περιμένουμε να μάθουμε νεότερα από το εύρημα του δημιουργού του Cydia και φυσικά θα σας ενημερώσουμε άμεσα μόλις μάθουμε οτιδήποτε.

Update: Το καινούριο sbreload θα το βρείτε στα uikittools σύμφωνα με το τελευταίο tweet του Saurik!