AppVentCalendar – 3 Δεκεμβρίου, Κάθε μέρα δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα

Το AppVent Calendar είναι το καινούριο καθημερινό μας άρθρο στο οποίο έχετε την δυνατότητα να αποκτήσουμε μια δωρεάν εφαρμογή και ένα δωρεάν παιχνίδι για 24 ώρες. Αυτό θα γίνεται κάθε μέρα μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου και επίσης τις εφαρμογές μπορείτε να τις βρείτε και μέσα στα AppStoreHotPicks μας. Ας δούμε για σήμερα ποια είναι η εφαρμογή και ποιο το παιχνίδι που θα αποκτήσουμε δωρεάν για σήμερα.

[app 395464211]

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι racing με πολύ ωραία γραφικά και αρκετά καλή ακρίβεια στην οδήγηση το οποίο δοκιμάζει τις δυνατότητες του κάθε παίκτη. Το Fumes με τις πίστες που αψηφούν την βαρύτητα και τα απίθανα άλματα σας κολλάνε στο παιχνίδι έτσι ώστε να πετύχετε το σκορ. Το παιχνίδι έρχεται με 22 πίστες στις οποίες θα βρείτε καταπληκτικά άλματα και πολλές άλλες εκπλήξεις.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2

[app 392517125]

Άλλο ένα παιχνίδι για σήμερα αντίθετα με τις δύο προηγούμενες μέρες που είχαμε μια εφαρμογή και ένα παιχνίδι. Το δεύτερο παιχνίδι ονομάζεται foursqWar και είναι πολύ ειδικό. Μας δίνει την δυνατότητα να μετατρέψουμε τον πραγματικό κόσμο σε πεδίο μάχης. Έχουμε ένα στρατιωτικό ρόλο και πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα κτήρια γίνεται για να γίνουμε Στρατηγοί. Η κάθε αποστολή θα μας δίνει πόντους και μπορούμε να παίξουμε και μέσω του Game Center.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3