Dev Team: Η αλλαγή σε baseband 06.15.00 οδηγεί στην απώλεια σήματος GPS!

Πολλοί iPhone χρήστες που ξεκλείδωσαν πρόσφατα τις συσκευές τους με το την καινούρια έκδοση του PwnageTool ή την καινούρια beta 5 του redsn0w σίγουρα παρατήρησαν την απώλεια GPS σήματος. Στην πραγματικότητα πριν από λίγο το δημοσίευσε και η Dev Team στο blog της με ένα καινούριο update στο post της.

Αυτό το πρόβλημα δεν εμφανίζεται σε όλους τους χρήστες που έχουν χρησιμοποιήσει το ultrasn0w, αλλά μόνο σε λίγους. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε τι λέει και η Dev Team:

Κάποιοι από αυτούς που ξεκλείδωσαν τις συσκευές τους  έχασαν το σήμα του GPS με το 06.15.00 baseband του iPad. Μέχρι να βρούμε τις διαφορές των χρηστών που έχουν σήμα GPS σε αντίθεση με αυτούς που δεν έχουν, καλύτερα να υποθέσετε πως θα χάσετε το σήμα του GPS με το baseband 06.15.00. Καθώς εμείς δουλεύουμε για να βρούμε το πρόβλημα και πιθανόν και την λύση του, καλό θα ήταν αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα να μας ειδοποιήσετε στα σχόλια του άρθρου νας,

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα υπάρχουν ενδείξεις ότι το baseband 06.15.00 υποστηρίζει το GPS αλλά το ξεκλείδωμα του θέλει δουλειά ακόμα. Προσέχετε αν σας ενδιαφέρει το GPS διότι μπορεί να το χάσετε.

Οπότε εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε παρά να περιμένουμε την διόρθωση του προβλήματος έτσι ώστε να μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το GPS μας και πάλι.

[Apple iPhone School]