Οδηγός: Πως να ενεργοποιήσετε το streaming μεταξύ των υπολογιστών και των iOS συσκευών σας με το AirPlay! [Εύκολη μέθοδος]

Λίγες μέρες πριν δημοσιεύσαμε έναν οδηγό με την κανονική με την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να αφαιρέσετε τις απαγορεύσεις της Apple από το AirPlay και να μπορέσετε να μετατρέψετε τις iOS συσκευές σας σε ασύρματα ηχεία.

Η διαδικασία στον προηγούμενο μας οδηγό ήταν κάπως πολύπλοκη και δεν ήταν έυκολη για να πραγματοποιηθεί από τον κάθε χρήστη. Έτσι χάρη στο iSpazio και στο deb πακετάκι το οποίο θα κάνει όλη την δύσκολη δουλειά για εσάς. Στο τέλος θα πρέπει να βρείτε στο iTunes που θα σας επιτρέψει να κάνετε stream τα τραγούδια που ακούτε στον υπολογιστή σας στις iOS συσκευές σας σαν να είναι ασύρματα ηχεία.

Οδηγός

1. Κάνουμε εγκατάσταση το iFile από το Cydia. Μπορείτε να το αγοράσετε ή να χρησιμοποιήσετε την δοκιμαστική έκδοση του.

2. Κατεβάστε το deb πακετάκι από εδώ. Ο καλύτερος τρόπος έιναι από το Safari στην iOS συσκευή σας θα δείτε ένα κουμπάκι στην σελίδα του Safari που γράφει “Open in iFile”.

3. Κάντε tap αυτό το κουμπάκι και συνεχίστε με την εγκατάσταση.

Αυτό ήταν! Ανοίξτε το iTunes στο Mac ή στο PC σας και εφόσον δείτε ότι η οθόνη της iOS συσκευής σας είναι αναμμένη θα βρείτε ένα εικονίδιο στην δεξιά κάτω πλευρά στο iTunes που με αυτό μπορείτε να διαχειριστείτε το AirPlay. Όσοι χρήστες Windows δεν βλέπουν το εικονίδιο του AirPlay στο iTunes θα προτείναμε να κάνουν εγκατάσταση το Bonjour της Apple.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε και ένα video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=csKoVUzFInY[/youtube]

[iSpazio]