TaxiBuddy, βρείτε ταξί εύκολα και όχι μόνο | App Store

Πόσες φορές δεν βρεθήκατε στην δυσάρεστη θέση να χρειαστείτε ταξί και όχι μόνο να μην βρίσκετε αλλά να μην γνωρίζετε ποιο τηλέφωνο να καλέσετε! Με το TaxiBuddy όλα αυτά είναι παρελθόν!

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

[app 404424139]

Ένας πλήρης κατάλογος από εταιρίες Ταξί σε όλη την Ελλάδα είναι στην διάθεσή σας ανα πάσα στιγμή! Βρείτε την εταιρία που είναι πιο κοντά στην περιοχή σας και καλέστε για ταξί μέσα από την εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να στείλετε και SMS για τις εταιρίες που το υποστηρίζουν. Ο κατάλογος θα ανανεώνεται συχνά και σε αυτόν θα προστίθενται και ιδιωτικά ταξί!

Χρησιμοποιώντας τον χάρτη μπορείτε να δείτε ακόμα πιο εύκολα τις εταιρίες που είναι πιο κοντά σε εσάς αφού εντοπίζει την θέση σας και κάνει την αναζήτηση ακόμα πιο εύκολη!

Αλλά κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι ότι καλύτερο έχει να σας προσφέρει το TaxiBuddy!

Το TaxiBuddy έρχεται με ενσωματωμένο ταξίμετρο!

Εσείς δεν χρειάζετε ούτε να πληκτρολογήσετε χιλιόμετρα, ούτε κόστος ανα χιλιόμετρο, ούτε τίποτα! Επιλέξτε μόνο ανάμεσα απο παραμέτρους όπως διπλή ταρίφα, αεροδρόμια, νυχτερινή ταρίφα κ.α. και πιέστε το κουμπί έναρξη μόλις ξεκινήσετε την διαδρομή σας! Στο τέλος της διαδρομής πιέστε το κουμπί τερματισμός και το TaxiBuddy θα σας δώσει με μεγάλη ακρίβεια το μήκος της διαδρομής σας και το κόμιστρο που θα έπρεπε να πληρώσετε*.

iPhone Screenshot 5iPhone Screenshot 4

Δεν χρειάζεστε ποτέ ξανά να έχετε αμφιβολίες για το τι πληρώνετε.

Το TaxiBuddy είναι μια εφαρμογή για όλους, άσχετα αν χρησιμοποιούν συχνά ταξί ή όχι.

* Το TaxiBuddy δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση το ταξίμετρο του ταξί και ενδέχεται να έχει αποκλείσεις ανάλογα με την ποιότητα του σήματος.

** Για καλύτερα αποτελέσματα κρατήστε την συσκευή σας όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο. Η ένδειξη πάνω αριστερά σας δείχνει την ποιότητα του σήματος.

Η εφαρμογή TaxiBuddy είναι συμβατή με το iPhone, iPod touch, iPad και απαιτεί iOS 3.1 ή νεότερο.

Developer: Chrysafis Melidis