Οδηγός, περάστε τους φίλους σας από το Facebook στο iPhone σας

Δυστυχώς στο Facebook δεν αρέσει οι χρήστες του να εξάγουν τις επαφές τους ή τους φίλους τους για να μπορέσουν να τους προσθέσουν στις συσκευές τους. Το site RazorianFly ανακάλυψε έναν τρόπο για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που το Facebook δεν μας επιτρέπει.

Απαιτήσεις:

  • iPhone, iPod touch ή iPad
  • Facebook λογαριασμό
  • Yahoo λογαριασμό
  • Gmail λογαριασμό

Οδηγίες

1. Συνδεθείτε στον Yahoo Mail! λογαριασμό σας

Πηγαίνετε στο tab “Contacts” και κάντε κλικ στην επιλογή “Import your Contacts from other accounts to Yahoo!”

Μετά θα πρέπει να επιλέξουμε “Facebook” και θα ερωτηθούμε αν θέλουμε να περαστούν οι επαφές του Facebook μας. Θα πρέπει να κάνουμε κλικ στο “Okay”. Μόλις δείτε ότι οι επαφές σας βρίσκονται στο Yahoo Mail! συνεχίστε με το 2ο βήμα.

2. Επιλέξτε από το μενού “Tools” export και κάντε export σε αρχείο CSV

3. Τώρα θα πρέπει να εισάγουμε το αρχείο CSV στο Gmail. Πηγαίνουμε στο tab “Contacts” στο Gmail. Στο μενού “More actions” επιλέγουμε το “Import”

Επιλέγουμε το αρχείο CSV που αποθηκεύσαμε πριν και κάνουμε κλικ στο “Import”. Με αυτή την κίνηση θα περάσουμε τις επαφές μας στο Gmail.

4. Για να περάσουμε τις επαφές μας από το Gmail στο iPhone πηγαίνουμε στα Settings > Mail, Contacts, Calendar και κάνουμε tap στο “Add Account”. Μετά από την λίστα που εμφανίζεται πρέπει να επιλέξουμε Microsoft Exchange.

Τώρα συμπληρώνουμε τα στοιχεία του Gmail λογαριασμού μας. Σε περίπτωση που εμφανιστεί το μήνυμα “Unable to Verify Certificate”, απλά πατήστε “Cancel” και συνεχίστε την διαδικασία. Όταν εμφανιστεί το πεδίο που θα πρέπει να γράψετε τον server, γράψτε “m.google.com”

Κάντε tap στο Next. Επιλέξτε ότι θέλετε να συγχρονίσετε τις επαφές στο τηλέφωνο σας.

Μετά θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας ρωτάει αν θέλετε να σβήσετε ή να κρατήσετε τις υπάρχουσες επαφές του τηλεφώνου. Επιλέγετε αυτό που θέλετε.

[RazorianFly]