Icy, επέστρεψε μετά από δύο χρόνια! [Jailbreak]

Σίγουρα πολλοί από εσάς δεν γνωρίζεται τον Icy, έναν εγκαταστάτη για Jailbroken συσκευές από την RipDev. Πρόκειται για έναν εγκαταστάτη ο οποίος είχε βγει στο παρελθόν για να δώσει στο Cydia την αφορμή να διορθώσει πολλά από τα προβλήματα του.

Με την άφιξη του Icy το Cydia άρχισε να γίνεται όλο και καλύτερο και με την τελευταία έκδοση που κυκλοφόρησε με το Jailbreak του iOS 4.2.1 δεν υπάρχει κάποιος εγκαταστάτης για jailbroken συσκευές ο οποίος να μπορεί να συγκριθεί μαζί του.

Το Icy στην πραγματικότητα ήταν/είναι το Cydia χωρίς όλες αυτές τις διαφημίσεις πάνω του, για να κάνετε εγκατάσταση ένα tweak εκείνες τις μέρες έπαιρνε λίγο χρόνο παραπάνω απ’ ότι σήμερα, βέβαια δεν είχαμε το iPhone 4 αλλά ένα iPhone 3G και πολλοί λίγοι χρηστές το iPhone 3GS.

Ο Saurik όμως, ο δημιουργός του Cydia δεν θα άφηνε κάτι τέτοιο να μειώσει την φήμη του Cydia, έτσι σιγά-σιγά και μετά από πολλά tweets χρηστών του Cydia άρχισε να το αναβαθμίζει προς το καλύτερο.

Η RipDev με το κλείσιμο της άφησε Open Source τον κώδικα του Icy και σήμερα η WeAmDev κυκλοφόρησε την καινούρια συμβατή έκδοση του Icy για το iOS 4. Η έκδοση αυτή βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ακόμα αλλά ίσως βελτιωθεί και δούμε δυνατότητες που με το Cydia δεν είχαμε μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ένα video από την πρώτη έκδοση του Icy

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8hOHDXJi7Kg[/youtube]

Ακόμα ένα video σύγκρισης του τότε Cydia με το Icy

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c5fzvPrJhz4[/youtube]