Need for Speed Hot Pursuit, Η επιλογή της Apple για Παιχνίδι της εβδομάδας (iPhone)

Κάθε εβδομάδα, η Apple επιλέγει ένα παιχνίδι που έχει της καλύτερες πωλήσεις και βαθμολογίες  για να γίνει γνωστό και στο ευρύτερο κοινό του App Store. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται “To παιχνίδι της εβδομάδας” και για αυτή την εβδομάδα είναι το Need for Speed: Hot Pursuit.

[app 394760598]

Αυτό είναι το καινούριο παιχνίδι και ένα από τα πιο δημοφιλές παιχνίδια racing που σκοπός σας είναι οι οδηγοί να σταματήσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα ή να προκαλέσουν τους φίλους τους να παίξουν τοπικά μέσω WiFi ή Bluetooth.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2

Ένα χαρακτηριστικό που αξίζει την προσοχή σας είναι τα απίστευτα γραφικά, που είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να δείχνουν τέλεια στην Retina display.

Περιγραφή

Κυνηγήστε αστυνομικούς κερδίστε επιτεύγματα και επιλέξτε τα όπλα σας

Οδηγήστε και παίξτε σαν αστυνομικός για να κάνετε την σύλληψη! 24 events στα οποία μπορείτε να παίξετε σαν αστυνομικός. Ξεκινήστε από την αρχή, μαζέψτε χρήματα, και προσπαθήστε να φτάσετε στην κορυφή. Κλείστε τους δρόμους με μπλόκα και καρφιά. Κάψτε το ηλεκτρικό σύστημα με το κλείδωμα του EMP. Νιώστε την δύναμη.

Οδηγήστε γρήγορα αυτοκίνητα ακόμα και σε αστυνομικές εκδόσεις

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 15 αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης. Χρησιμοποιήστε το νίτρο ή το χειρόφρενο. Τραβήξτε το και κάντε στροφή 180°. Κάντε grind, drifting και άλλα. Κάντε απίθανες μανούβρες και κερδίστε πόντους.

Παίξτε ένας με έναν, αστυνόμος ή racer μέσω τοπικού WiFi ή bluetooth

Κυνηγήστε ή κυνηγηθείτε από τους φίλους σας! Επιλέξτε 5 καλά περιπολικά ή 5 αυτοκίνητα racing, και πάιξτε το γνωστό κυνηγητό γάτας ποντικιού μέσω WiFi τοπική σύνδεσης ή Bluetooth.

Το παιχνίδι Need For Speed Hot Pursuit είναι συμβατό με το iPhone, iPod touch ή το iPad. Επίσης απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερο.