iOS 4.2.1 Bug στην Επαναφορά Περιεχομένου και Ρυθμίσεων [Αποκλειστικό]

Αφού δοκιμάζουμε το iOS 4.2.1 τόσο πολύ είπαμε να δοκιμάσουμε και όλες τις δυνατότητες τους ακόμα και αυτές που δεν αναφέρει κανένας γιατί δεν είναι “καινούριες”.

Θέλοντας να γνωρίζεται εσείς ότι μπορεί να πάθει η αγαπημένη σας iOS συσκευή βρήκαμε ότι κάνοντας Επαναφορά Περιεχομένου και Ρυθμίσεων σβήνουν τα πάντα από την συσκευή, το μόνο που μπορείτε να δείτε είναι το dock και το προεπιλεγμένο wallpaper, όπως βλέπετε και στην παραπάνω ή στην παρακάτω εικόνα.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό είναι bug ή όχι αλλά φαίνεται πως μέτα από remote επαναφορά που μπορούμε να κάνουμε με το Find My iPhone, την υπηρεσία που έγινε δωρεάν χτες για όλους τους χρήστες iOS 4.2 χάνουμε τελείως τα παντα από την συσκευή μας!

Update: Πιθανόν κάποια εφαρμογή είναι που προκαλεί αυτό το πρόβλημα, δεν συμβαίνει συχνά αλλά επειδή το είδαμε και στο iPad και στο iPhone είπαμε ότι καλό θα ήταν να το αναφέρουμε. Και επειδή τα δεδομένα σας είναι αυτά που δεν θέλετε να χάσετε και όχι τις εφαρμογές και την μουσική μην ξεχνάτε να κάνετε συχνά συγχρονισμό με το iTunes.