Apple Event στις 9 Δεκεμβρίου;

Φαίνεται πως η Apple θα κάνει πριν τα Χριστούγεννα το Event της για να παρουσιάσει στον κόσμο τα καινούρια της “παιχνίδια”. Το σαββατοκύριακο ακούστηκαν φήμες για μια εφημερίδα αποκλειστικά για tablets, υπάρχει περίπτωση η Apple να δούλευε με κάποια τέτοια εφημερίδα έτσι ώστε να την μεταφέρει οριστικά στο iPad.

To site Daring Fireball αναφέρει τι πιστεύει σχετικά με το Event, το οποίο θα γίνει από τον CEO της Apple Steve Jobs και τον CEO της News Corp Rupert Murdoch:

Το event θα αρχίσει με τον Murdoch και τον Steve Jobs ή και άλλα στελέχη εφημερίδων στην σκηνή. Αυτό τον μήνα δεν υπάρχει χρόνος για να γίνει αυτό το event, λόγο της ημέρας των ευχαριστιών οπότε στην αρχή του άλλου μήνα είναι το πιο πιθανό να δούμε το event. Η ημερομηνία που ακούστηκε είναι 9 Δεκεμβρίου και πέφτει Πέμπτη, και φαίνεται μέρα που δεν συνηθίζετε για ένα Apple Event. Πολύ πιθανόν η ημερομηνία του Event να είναι η ίδια με αυτή της άφιξης του Mac App Store.

Ακόμα, ακούστηκαν διάφορα ότι η EA θα παρευρίσκεται σε αυτό το Event, το οποίο θα είναι γύρω στις 14 Δεκεμβρίου για να δείξει μερικά τις παιχνίδια για το Mac App Store.

[via 9to5Mac]

One thought on “Apple Event στις 9 Δεκεμβρίου;

Comments are closed.