Ενεργοποιήστε το AirPrint στο Mac με ένα click!

Με την κυκλοφορία του Update για το Mac OS X 10.6.5, η Apple τερμάτισε την δυνατότητα χρήσης του AirPrint με εκτυπωτές που μοιράζονται στο δίκτυο. Υπάρχουν διάφοροι οδηγοί στο δίκτυο με τους οποίους μπορούμε να επαναφέρουμε αυτή την δυνατότητα στο σύστημα μας αλλά στους περισσότερους θα πρέπει να πειράξουμε τα αρχεία του συστήματος.


Υπάρχει μια εφαρμογή για αυτούς που δεν θέλουν να πειράξουν τα αρχεία του συστήματος τους που απλά με ένα γύρισμα του διακόπτη επαναφέρει την δυνατότητα.

Η εφαρμογή αυτή ονομάζεται AirPrint Hacktivator και κάνει την διαδικασία τελείως αυτόματα και δωρεάν, μόνο με ένα διακόπτη που δίνει την δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του AirPrint.

Πρόκειται για μια ανεπίσημη εφαρμογή που θα τροποποιήσει τα αρχεία του συστήματος μας, και άμα θέλετε μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με δικό σας ρίσκο, αλλά είναι ένας πολύ γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ενεργοποιήσετε το AirPrint.

Μπορούμε να κατεβάσουμε την εφαρμογή από εδώ και για οποιαδήποτε πληροφορία ή συζήτηση σχετικά με αυτή μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο επίσημο site του AirPrint Hacktivator.