Η iPhone Dev Team κυκλοφόρησε το Redsn0w 0.9.6b3 με δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών χωρίς το Cydia

Η iPhone Dev Team κυκλοφόρησε μια καινούρια έκδοση για το Redsn0w, που μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε jailbreak το firmware iOS 4.2.1 GM. Αντίθετα με παλαιότερες εκδόσεις προστέθηκε ένα tweak που δίνει την δυνατότητα στο πρόγραμμα να κάνει εγκατάσταση εφαρμογές τρίτου κατασκευαστή χώρις να είναι απαραίτητο να έχουμε Cydia και MobileSubstrate.

To Redsn0w 0.9.6b3 μας δίνει πια την δυνατότητα να εγκαταστήσουμε custom bundles κάτι το οποίο θα βοηθήσει πάρα πολύ όλους τους Cydia developers, γιατί μπορούν να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους στο iOS 4.2.1 πριν ακόμα αυτό να κυκλοφορήσει.

Τα bundles των εφαρμογών τους μπορεί να είναι μέχρι 15MB μέγεθος το καθέ ένα, και θα πρέπει να είναι συμπιεσμένα σε ένα gzip συμπιεσμένο .tar αρχείο. Μπορούμε να κατεβάσουμε την καινούρια έκδοση του RedSn0w από τα παρακάτω links.

Mac OS X

Windows

Πολύ σημαντικό είναι να έχουμε σωστά τα permissions και τα ownerships σωστά σε αυτά τα custom bundles του RedSn0w αλλίως η εφαρμογή μας θα κρασάρει. Αν θέλετε να δείτε ένα παράδειγμα ενός τέτοιου bundle, μπορείτε να κατεβάσετε το SSH πακέτο στο blog της iPhone Dev Team (στο update 3).

Να σημειώσουμε εδώ ότι το update αυτό είναι καθαρά για developers. Αυτοί που έχουν εγκαταστήσει το iOS 4.2.1 δεν χρειάζεται να ξανακάνουν την διαδικασία με αυτή την καινούρια έκδοση του Redsn0w. Και προτείνουμε να περιμένετε κάποιες μέρες ακόμα για το upgrade και το jailbreak. Σύντομα θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση του iOS και φυσικά το jailbreak της το οποίο θα περιέχει και την καινούρια πλήρως συμβατή έκδοση του Cydia και το καινούριο Mobile Substrate. Θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με όλες τις εξελίξεις.

[via iSpazio]