Το RAGE της id Software, κυκλοφόρησε στο App Store!

Το πολυαναμενόμενο RAGE της id Software το πρώτο παιχνίδι First Person Shooter γραμμένο από την αρχή για το iPhone, iPad και iPod touch κυκλοφόρησε πριν λίγο στο App Store.

iPad Screenshot 1iPad Screenshot 2

[app 400707675]

[app 396956740]

Το RAGE έρχεται στις φορητές μας συσκευές και μας πηγαίνει μια βόλτα από τα wastelands του Mutant Bash TV! Αυτό το έντονο First Person Shooter σας δίνει τον αρχικό ρόλο από ένα αποκαλυπτικό game show στο οποίο σας καταδιώκουν πεινασμένοι μεταλλαγμένοι ενώ το επίπεδο “καθαρίσματος” σας κόβει την ανάσα ψάχνοντας συνεχώς για καινούριες σφαίρες και χρήματα. Κάντε μια συμφωνία με τον J.K Stiles και δείτε αν μπορείτε να επιβιώσετε σε αυτό το καρναβάλι του θανάτου!

iPad Screenshot 3iPad Screenshot 4

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Δημιουργήθηκε από την αρχή για το iPhone, iPad και το iPod touch… δείτε την εμπειρία του αποκαλυπτικής δίνης του RAGE για πρώτη φορά!
  • Οπλιστείτε με ένα πιστόλι, shotgun ή machine gun και παλέψτε για να επιβιώσετε μέσα σε τρία επίπεδα – the mutant-infested Tenements, the lunatic-ridden Asylum και the not so-abandoned Bunker.
  • Κερδίστε “Bash Bux” για αυξήστε την απόδοση σας όπως περνάτε από αυτά τα επίπεδα δράσης, που το καθένα έχει τέσσερα επίπεδα δυσκολίας.
  • Ολοκληρώστε τις προκλήσεις του Mutant Bash TV και παίξτε ξανά τα επίπεδα για να ανεβάσετε κι άλλο το σκορ σας.
  • Εμπειρία γραφικών υψηλής ανάλυσης, συμπεριλαμβανόμενης της HD έκδοσης για την τελευταία γενιά iPhone, iPod touch και iPad, στην οποία θα βρείτε δυναμική μουσική και απίθανα εφέ ήχου.

iPad Screenshot 5

Το RAGE είναι συμβατό με το iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch (3ης και 4ης γενιάς) το iPad και απαιτεί iOS 3.1 ή νεότερο.