Το Jenga έρχεται τα Χριστούγεννα στο iPhone!

Η εταιρία NaturalMotion Games που βρίσκεται πίσω από το Arcade σπορ παιχνίδι Backbreaker τελειώνει με την τελευταία της δημιουργία που είναι η επίσημη έκδοση του Jenga για iPhone.

Ο εικονικός πύργος από ξύλινα τουβλάκια θα έρθει σύντομα σε υψηλή ανάλυση στην οθόνη των Apple συσκευών μας, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του Game Center όπως τα leaderboards και τα achivements.

Τα χειριστήρια ακριβείας είναι υποσχόμενα για αυτό το παιχνίδι μιας και είναι είναι από τα πιο ευαίσθητα. Μαλακά κάνετε tap ένα τουβλάκι από τον πύργο και αυτό βγαίνει μέχρι ένα σημείο ώστε να μπορείτε μετά να το τραβήξετε έξω και να το βάλετε στην κορυφή του πύργου.

Μπορείτε να παίξετε και multiplayer ή όπως ονομάζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι Pass’n’Play, μέχρι και τέσσερις παίκτες. Υπάρχει και το Arcade mode στο οποίο πρέπει να βρίσκετε γρήγορα τα τουβλάκια ίδιου χρώματος για extra πόντους.

Το Jenga θα είναι σύντομα διαθέσιμο για το iPhone και το iPod touch μέχρι το τέλος της χρονιάς, η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Αν υπάρχει νεότερα φυσικά για το Jenga θα σας ειδοποιήσουμε με ένα καινούριο άρθρο.

[via PocketGamer]