VinoPhone – Κρασί – τα πάντα για τον Ελληνικό Αμπελώνα | App Store

Το VinoPhone είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό εγχειρίδιο για το κρασί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone, iPod touch ή το iPad σας.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 3iPhone Screenshot 2

[app 371273255]

Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο κόσμο του VinoPhone.

Ο οινο-κινητό σας φίλος. Παντού. Κάθε στιγμή.

To «VinoPhone», το μοναδικό Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο για το κρασί, είναι ο μεθυστικότερος οδηγός κάθε οινόφιλου στον κόσμο του Ελληνικού Αμπελώνα και των εμφιαλωμένων ελληνικών κρασιών. Το VinoPhone σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Mobartia Ltd. σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης Έλληνα οινολόγο και γευσιγνώστη Δρ. Δημήτρη Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολυετή εμπειρία, και πλήθος δημοσιευμένων οινικών βιβλίων.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εφαρμογή για τα ελλ-οινικά δεδομένα, καθώς δημιουργεί ένα οινο-κινητό σύμβουλο με πληροφορίες σχετικά με το γευστικό πάντρεμα κρασιών με εδέσματα, τις ποικιλίες κρασιών, τις Οινικές περιοχές της Ελλάδας, συμβουλές για την κάβα σας, τα χαρακτηριστικά συγκεκριμένων ετικετών (η εφαρμογή θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες ετικέτες), και παρουσίαση επισκέψιμων οινοποιείων.

Το VinoPhone, είναι εξ’ορισμού, ο σύμβουλος κάθε οινόφιλου την στιγμή που επιλέγει κρασί. Ένα σημείο αναφοράς, για τους φίλους του κρασιού, ένας σύμβουλος, στο κινητό, πάντα διαθέσιμος, στην κάβα, στο bar, στο σπίτι, στο εστιατόριο, στο supermarket.

Δυνατότητες

  • Προτάσεις για γευστικό πάντρεμα εκατοντάδων Ελληνικών και ξένων πιάτων με ποικιλίες κρασιών
  • Προτάσεις για περίσταση
  • Πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τις ποικιλίες κρασιών, τις οινικές περιοχές, την Αμπελουργία στην Ελλάδα σήμερα, και επισκέψιμα Οινοποιεία
  • Συμβουλές και οδηγίες για το πως να φτιάξετε την κάβα σας
  • Αναζήτηση ετικετών με όνομα, ποικιλία ή χαρακτηριστικά
  • Δημιουργία και παρακολούθηση προσωπικής κάβας με τις αγαπημένες ετικέτες σας.

Το VinoPhone μαζί με το αδερφάκι του το terpnon (τον απόλυτο οδηγό εστιατορίων σε Ελλάδα και Κύπρο) είναι οι κινητοί σας φίλοι/σύμβουλοι στο μαγικό κόσμο της Γαστρονομίας και της διασκέδασης. Ελάτε στην παρέα για να μεγαλώσουμε την κοινότητα των φίλων που συζητάνε και σχολιάζουν τον κόσμο του φαγητού και του κρασιού.

H εφαρμογή είναι συμβατή με το iPhone, iPod touch και το iPad, επίσης απαιτεί iOS 3.1 ή νεότερο.