Springpad, η επιλογή της Apple για εφαρμογή της εβδομάδας

Κάθε εβδομάδα η Apple επιλέγει μια επιτυχημένη εφαρμογή που έχει τις καλύτερες πωλήσεις και βαθμολογίες για να γίνει ευρύτερα γνωστή στους χρήστες του App Store. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται “Η εφαρμογή της εβδομάδας” και η επιλογή για αυτή την εβδομάδα είναι η εφαρμογή Springpad.

[app 360116898]

Η εφαρμογή Springpad είναι μια τέλεια και δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει να κρατήσετε σημειώσεις, μηνύματα και ιδέες με απλόκαι γρήγορο τρόπο. Με λίγα μόνο tap μπορείτε να προσθέσετε τις πληροφορίες που θέλετε άμεσα μέσα από αυτή την εφαρμογή, πληροφορίες όπως links, διευθύνσεις, κρατήσεις, σημειώσεις και άλλα. Μπορούμε μετά να έχουμε πρόσβαση σε όλα αυτά μέσα από την ίδια εφαρμογή σε άλλο iPhone, iPad ή ακόμα και από την ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

Βασικές δυνατότητες της εφαρμογής

  • Γράφουμε σημειώσεις ή ιδέες για να μην τις ξεχάσουμε
  • Αποθήκευση φωτογραφίας από κάτι που θέλετε να θυμάστε αργότερα
  • Αποθηκεύστε τα εστιατόρια που είναι κοντά σας χάρη στην λειτουργία location
  • Ψάξτε στο διαδίκτυο για βιβλία, ταινίες, ποτά και άλλα. Η εφαρμογή αυτόματα θα προσθέσει χρήσιμες πληροφορίες όπως διευθύνσεις, περιγραφές και τιμές.
  • Πρόσβαση στα δεδομένα σας είτε online είτε offline

Η εφαρμογή Springpad είναι για όλους όσους κρατάνε σημειώσεις και πληροφορίες κατά την διάρκεια της μέρας και μπορείτε να την αποκτήσετε δωρεάν οπότε αξίζει να της ρίξετε μια ματιά. Επίσης η εφαρμογή είναι Universal που σημαίνει ότι είναι συμβατή με όλες τις iOS συσκευές με έκδοση iOS 3.1 ή νεότερο.