Τι θα πρέπει να περιμένουμε στο iPad 2

Όπως δέιχνουν τα πράγματα στις γιορτές των Χριστουγέννων ή και λίγο πιο μετά πρόκειται να δούμε το iPad επόμενης γενιάς. Το site, TheStreet κάνει μια μικρή αναφορά στο τι πρόκειται να δούμε στο iPad επόμενης γενιάς

Πρόκειται να δούμε ένα πιο λεπτό και πιο ελαφρύ iPad, το οποίο θα είναι με την ίδια τεχνολογία που η Apple παρουσίασε στο MacBook Air, αλλά θα περιέχει και μια κάμερα και φυσικά την καινούρια τεχνολογία μπαταρίας. Το αλουμίνιο στο πίσω μέρος θα παραμείνει εκτός και αν γίνει κάτι με την πατέντα της Apple που έχουμε περιγράψει με τα καλύματα νιτριδίου.

Περισσότερη ισχύς

Ο επεξεργαστής A4 θα παραμείνει, αλλά θα αυξηθεί η ταχύτητα του. Προφανώς να δούμε έναν με 1.5GHz, και η μνήμη μας να αυξηθεί στα 512ΜΒ RAM για να φέρει το iPad στα επίπεδα του iPhone 4.

Καλύτερη οθόνη

Σίγουρα η Apple θα φέρει την καλύτερη οθόνη της αγοράς για φορητές συσκευές και στο iPad. Φυσικά μιλάμε για την Retina display όπως καταλάβατε.

Μεγαλύτερη χωρητικότητα

Έτσι όπως πέφτουν οι τιμές σε flash μνήμες και επειδή πια πολλοί χρησιμοποιούν το iPad σαν netbook ή ακόμα και σαν laptop πολύ πιθανόν να δούμε χωρητικότητα 128GB στο επόμενο iPad.

[via thestreet]