Θάρρος ή Αλήθεια, το κλασσικό παιχνίδι με κάρτες τώρα και στο App Store

Το Θάρρος ή Αλήθεια έιναι ένα παιχνίδι που οι Έλληνες developer της Webst Consulting φέρνουν στο iPhone, το iPod touch και το iPad. Παίξτε με τους φίλους σας ή ακόμα και με την οικογένεια σας το κλασσικό αυτό παιχνίδι με τις κάρτες όπου κι αν βρίσκεστε.

[app 398975179]

Περιγραφή
Κλασικό παιχνίδι, με κάποιες παρέες βαρετό και με κάποιες άλλες εκπληκτικό. Αυτός είναι και ο λόγος που το θάρρος ή αλήθεια που φτιάξαμε έχει τα εξής features:

Επιλογή παρέας:

• Με παιδιά (με lite ερωτήσεις για να μην έρθει κάποιος σε δύσκολη θέση)

• Με γνωστούς (έχει και κάποιες kinky ερωτήσεις, χωρίς όμως υπερβολές)

• Με φίλους (φτιαγμένο για υπερβολές και παρεξηγήσεις, αν η παρέα δεν είναι πολύ δεμένη απλά δε συνιστάται να παιχτεί)

Κάποιες φορές έχεις αμηχανία και δε ρωτάς αυτό που θα ήθελες πραγματικά να ρωτήσεις, εδώ ξέχνα το, το ρωτάει το κινητό για εσένα (βέβαια μη ξεχάσεις τη σειρά σου, κανείς δε θα σε λυπηθεί)

Τα περισσότερα παιχνίδια είτε από κινητό είτε από παρέα κολλάνε στο ότι τη συγκεκριμένη στιγμή δεν έχει κάποιος έμπνευση για μια καλή ερώτηση, εδώ έχουμε για όλα τα γούστα με γνώμες και ερωτήσεις από 10 άτομα αποκλείεται να κολλήσετε!

Οι ερωτήσεις στο πρώτο είναι λίγο πάνω από 100 αλλά έπονται πολλές ακόμα (μόνο πρόβλημα επειδή οι ηλικίες των ατόμων που έφτιαξαν την εφαρμογή είναι λίγο πάνω από 20, οι περισσότερες ερωτήσεις μπαίνουν στη παρέα με φίλους)

Απαιτήσεις

Το Θάρρος ή Αλήθεια είναι συμβατό με το iOS 3.0 ή νεότερο και με το iPhone, το iPod touch και το iPad.