Βελτίωση στην απόδοση του iPhone 3G με το iOS 4.2 [Video]

Μετά την παρουσίαση της πρώτης έκδοσης του iOS 4, οι χρήστες που εγκατέστησαν το καινούριο λειτουργικό σύστημα στις iPhone 3G συσκευές τους άρχισαν να αναφέρουν διάφορα προβλήματα με την ταχύτητα του. Με το update iOS 4.1 που κυκλοφόρησε τα πράγματα βελτιώθηκαν πάρα πολύ, αλλά παρόλα αυτά η απόδοση του λειτουργικού συστήματος ακόμα παραμένει πολύ αργή. Η Apple γνωρίζει το πρόβλημα, και θα προσπαθήσει να διορθώσει αρκετά προβλήματα με το 4.2 που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video που συγκρίνετε η απόδοση του iPhone 3G με τις δύο διαφορετικές εκδόσεις iOS.

Το site  TiPb.com αφού έκανε εγκατάσταση του iOS 4.2 GM (έκδοση που υπάρχει μόνο για developers αυτή την στιγμή) έγραψε και ένα video στο οποίο μπορούμε να δούμε και να συγκρίνουμε την ταχύτητα των δύο διαφορετικών εκδόσεων του iOS 4 σε iPhone 3G.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dyt97kowyTA&feature=player_embedded[/youtube]

Όπως είδατε και στο παραπάνω video, φαίνεται πως η Apple κρατάει τις υποσχέσεις τις και το iOS 4.2 θα δώσει αρκετά μεγάλη ταχύτητα στο iPhone 3G.

Το iPhone 3G παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2008, και είναι μια συσκευή με επεξεργαστή Samsung ARM 412 MHz και έχει μόνο 128MB RAM.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει το iPhone 3G μπορούμε εύκολα να πούμε ότι η Apple έχει βελτιώσει πάρα πολύ τις επιδόσεις του συστήματος με την καινούρια έκδοση iOS 4.2

[via iSpazio]