PdaNet Free Edition, διαθέσιμο από το Cydia [Jailbreak]

Ένα καινούριο update για το PdaNet εμφανίστηκε στο Cydia. Με αυτή την τελευταία έκδοση υπάρχει υποστήριξη μέχρι και το iOS 4.1. Μετατρέψτε το iPhone σας σε πραγματικό WiFi Hotspot έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή σας  (Mac ή PC) ή ακόμα και το iPad σας.

Το PdaNet επιτρέπει στο laptop σας να χρησιμοποιήσει το GPRS/EDGE/3G δίκτυο του iPhone σας και να πλοηγηθεί στο internet. Υποστηρίζει επιπλέον και USB tethering για Mac και Windows χρήστες. Το PdaNet επίσης δίνει την μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης ανάλογα πάντα με το σήμα σας.

Για να χρησιμοποιήσετε το WiFi mode δεν χρειάζεται κάτι να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Για να χρησιμοποιήσετε το USB mode, κατεβάστε τον desktop client για Mac ή Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PdaNet δωρεάν για 14 ημέρες.

Αφού λήξει η δωρεάν έκδοση, θα πρέπει να αγοράσετε την εφαρμογή για να συνεχίσετε την χρήση της. Η άδεια της εφαρμογής κοστίζει 16$ (περίπου 10€). Αν δεν θέλετε να αγοράσετε την άδεια το PdaNet θα συνεχίσει να δουλεύει, αλλά δεν θα σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε sites που πρέπει να κάνετε login, όπως για παράδειγμα ένα forum.

Μπορείτε να βρείτε το PdaNet Free Edition στο repository Modmyi στο Cydia.