Οδηγός, εφαρμογή Clock.app για το iPad [Jailbreak]

Όπως όλοι γνωρίζουμε μια δωρεάν εφαρμογή που δεν υπάρχει στο iPad είναι το Clock.app (εφαρμογή ρολογιού) η οποία μας δείχνει την ώρα σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, και άλλες δυνατότητες όπως χρονόμετρο, ξυπνητήρι και αντίστροφη μέτρηση. Αυτή η εφαρμογή είναι προεγκατεστημένη στο iPhone και το iPod touch, αλλά χάρη σε ένα αναγνώστη του iSpazio που ονομάζεται  Marco2012 και μας δίνει έναν απλό οδηγό με λεπτομέρειες, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και στο iPad σας.

Απαιτήσεις

  • iPad Wifi ή iPad 3G jailbroken
  • SSH πρόσβαση (θα πρέπει να κάνετε εγκατάσταση το OpenSSH από το Cydia στο iPhone σας και μετά θα πρέπει να κατεβάσετε το Cyberduck για Mac ή το WinSPC για Windows)
  • MobileTimer.app

Οδηγίες

Αφού κάνετε εγκατάσταση το OpenSSH από το Cydia το μόνο που έχετε τα κάνετε είναι να κάνετε login από το Mac ή το PC σας με τα προγράμματα που κατεβάσατε προηγουμένως. Αποσυμπιέστε το MobileTimer.app και ρίξτε το με drag & drop στα /Applications.

Όταν τελειώσετε με αυτό, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο που μόλις κάνατε αντιγραφή και επιλέξτε από το μενού “info”, και μετά κλικ στο tab “Permissions” και τικάρετε όλα τα κουτάκια, και για να αλλαχτούν τα permissions (δικαιώματα) και στους μέσα φακέλους κάντε κλικ στο κουμπάκι Apply changes recursively.

Κάνουμε logout από το πρόγραμμα στον υπολογιστή μας και επανεκκίνηση του iPad και μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή Clock που πια βρίσκεται και στο iPad σας.

[via iPadevice]