Quake 3 Arena για iPad έρχεται σήμερα! [Jailbreak]

Όταν έγινε jailbreak για πρώτη φορά το iPhone άρχισαν διάφορες εκπλήξεις, αν θυμάστε καλά και είστε στην iPhone σκηνή από την αρχή ένα από αυτά ήταν και το Quake 3 Arena.

Το Gizmodo αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα η full έκδοση του Quake 3 Arena για το iPad, με χειριστήρια πάνω στην οθόνη όπως θα έπρεπε να είναι από την αρχή. Θα μπορείτε να παίζετε offline και online, και να προσθέσετε επίπεδα μέσα από το iTunes file sharing με απλό drag & drop.

Αντίθετα με την τελευταία έκδοση του για το iPhone που κράσαρε συνεχώς και ένα πλαστό βίντεο που έδειχνε το Quake να τρέχει σε iPad λίγο καιρό πριν αυτό εδώ είναι πραγματικότητα. Η ανάλυση του θα είναι 1024 x 768, και ακόμα και με την iOS 4.2 έκδοση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iTunes file sharing, τα χειριστήρια που βρίσκονται πάνω στην οθόνη, και είναι  απίθανο, και ακόμα καλύτερο αν κατεβάσετε τα γραφικά υψηλής ανάλυσης από εδώ. Η μόνη απάιτηση που υπάρχει είναι ότι θα πρέπει το iPad σας να είναι jailbroken το οποίο είναι εύκολο.

Ο developer επίσης αναφέρει ότι δουλεύει στην υποστήριξη του bluetooth πληκτρολογίου, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με τον κώδικα της Apple αυτή την στιγμή, το οποίο πρέπει να διορθωθεί για να δουλέψει το acceleration. H εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες ώρες στο Cydia, και μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και τον GPL κώδικα εδώ.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ozsPZ9C15xw&feature=player_embedded[/youtube]

[via Gizmodo]