Ο Steve Jobs επιβεβαιώνει ότι τα iTunes Extras και LP έρχονται στο AppleTV

Η Apple παρουσίασε δύο δυνατότητες μαζί με το iTunes 9 τον Σεπτέμβριο του 2009 το iTunes Extras και τα LP αλλά για την ακρίβεια ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν. Με ένα πρόσφατο email που απαντάει σε έναν αναγνώστη του MacRumors, o Steve Jobs επαλήθευσε την υποστήριξη αυτών των δύο δυνατοτήτων από το Apple TV 2ης γενιάς, το οποίο όπως έχουμε αναφέρει βασίζεται σε iOS το οποίο δεν υποστηρίζει τις δυνατότητες Extras και LP χωρίς τροποποιήσεις.

Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε το email:

Q: I’ve been a massive fan of the original Apple TV since it launched, in fact I have 2 of my own and have bought a fair few as gifts over the years. So as soon as the new Apple TV was released I bought one. Overall it’s a fantastic update for me as I always stream from my Mac mini anyway. But here’s the kicker – Where are iTunes Extras and iTunes LP gone? I’ve purposely been buying content with those features just for my Apple TVs. And now the features are unusable on my new box?! Is there an update coming to fix this?


A: Coming.

Sent from my iPhone.

Η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει μια αναβάθμιση για το firmware του Apple TV που θα υποστηρίζει το AirPlay, και αυτό μάλλον αυτή θα είναι η σωστή στιγμή για να φέρει πίσω τα iTunes LP και και Extras. Η αναβάθμιση μπορεί να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, αλλά όπως έχουμε δει και στο παρελθόν όταν μιλάμε για τα emails που έρχονται από τον Steve Jobs, δεν ξέρουμε αν αστειεύεται ή όχι.

[via Macstories]