Infinity Blade [TRAILER]

Η γνωστή εταιρία Epic Games που φτιάχνει τίτλους όπως το Gears of War και το Epic Citadel, ανακοίνωσε ότι το Infinity Blade θα είναι διαθέσιμο τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι για φορητές συσκευές όπως το iPhone που θα χρησιμοποιεί την μηχανή παιχνιδιού Unreal  Engine 3, αλλά φυσικά όχι το τελευταίο.

Το Infinity Blade είναι ένα παιχνίδι στυλ δράσης RPG, που παρουσιάστηκε αρχικά από την Epic Games κατά την διάρκεια του Keynote τον Σεπτέμβριο, όταν ακόμα το όνομα του ήταν Project Sword.

Ο Donald Mustard (Creative Director της Chair Entertainment) δήλωσε ότι με το Infinity Blade, η Chair έφτιαξε ένα απίστευτο παιχνίδι, με εντυπωσιακά γραφικά, που μπορεί να δείξει την δυνατότητα μιας φορητής συσκευής να παίξει ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι. Αλλά μετά από όλα αυτά πρόσθεσε μια φράση που μας έκανε να ανατριχιάσουμε: “Με αυτό το ρυθμό θα δούμε σύντομα παιχνίδια σαν το Gears of War  για το iPhone και το iPad

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτή του η πρόβλεψη μπορεί να ισχύει αλλά ενώ περιμένουμε μπορούμε να δούμε το παρακάτω trailer του Infinity Blade:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xx0xgxIrmF4&feature=player_embedded[/youtube]

Φυσικά μπορείτε να πάρετε μια γεύση από γραφικά της καινούριας αυτής μηχανής, καλό θα ήταν να κατεβάσετε το Epic Citadel και να του ρίξετε μια ματιά!

[app 388888815]

[via iSpazio]