Το Skyfire κερδίζει την πρώτη θέση στα Top Grossing μέσα σε 5 ώρες

Το Skyfire για το iPhone έχει ενθουσιάσει πολλούς χρήστες. Παρά τις προσπάθειες και τις προβλέψεις της εταιρίας, η ζήτηση υπερβαίνει κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις τους.

Μόνο οι χρήστες που απόκτησαν πρώτοι τον Skyfire Web Browser έχουν μια καλή εμπειρία, δυστυχώς όσο η ώρα περνούσε αυξανόταν συνεχώς η κίνηση στους servers και στην συνέχεια εξαιτίας αυτού υποβαθμίστηκε η ποιότητα και η ταχύτητα του video.

Έτσι, η εταιρία έχει πραγματικά “ξεπουλήσει” και δεν θα δεχθεί προσωρινά νέες αγορές από το App Store. Δουλεύουνε πολύ σκληρά για να αυξηθεί ο αριθμός των χρηστών που θα μπορούν να το χρησιμοποιούν και θα αρχίσει να δέχεται νέες αγορές από το App Store, μόλις το πετύχει αυτό.

Μέσα σε 5 ώρες, το Skyfire για το iPhone κέρδισε την πρώτη θέση στην λίστα Top Grossing, η τρίτη θέση στην λίστα Top Paid και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των utilities.

Η εταιρία ζητά την υπομονή μας καθώς καθώς προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα για να μπορεί να αντεπεξέλθει στην ζήτηση που υπάρχει – μείνετε συντονισμένοι.