Apple πατέντα βασισμένη στο laser gaming

Στην τελευταία πατέντα της Apple παρουσιάζονται μερικά υπερβολικά εξεζητημένα χαρακτηριστικά για παιχνίδι πολλών παιχτών σε πραγματικά περιβάλλοντα. Οδεύουμε σε εξαιρετικά αστικά iWars.

Σήμερα μας αρέσει να παίζουμε παιχνίδια όπως το laserquest και paintball όπου όλη η απόλαυση είναι να πετύχεις τον αντίπαλο πρωτού σε πετύχει αυτός.

Φαίνεται πως η Apple έχει σχέδια να ενώσει όλα τα κομμάτια του παζλ και να δημιουργήσει μια ανεπανάληπτη laser tag εμπειρία χρησιμοποιώντας το iPhone σας. Θα παίζετε στρατηγικά παιχνίδια, βασισμένα σε πραγματικές μεγάλες περιοχές χρησιμοποιώντας το iPhone σας ως laser tagging συσκευή. Κρατήστε το κεφάλι σας χαμηλά, να είστε επιφυλακτικοί και μπορεί να κερδίσετε.

H Patently Apple δήλωσε πως η Apple εργάζεται πάνω σε διαδραστικό laser tagging παιχνίδι/πλατφόρμα. Αυτή η πατέντα παρουσιάζει την ανασχεδίαση μιας laser tagging τεχνικής η οποία κάνει χρήση ήχων, geotagging τεχνολογιών και εικονικών laser. Επίσης θα επιτρέπει μελλοντική χρήση gaming ακουστικών έτσι ώστε εσείς και οι φίλοι σας “να διευθύνετε τις θανάσιμες ενέδρες σας”.

Το βίντεο στην συνέχεια μπορεί να δώσει μια καλύτερη γνώμη για το τι ακριβώς μιλάμε στο παραπάνω κείμενο:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vizBWaNdSgQ[/youtube]