Χρήση Δεδομένων (My Data Usage Pro) | App Store

Μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να υπολογίζετε κάθε μπάιτ που κατεβάζετε και έτσι να εμποδίσετε τον συνωμότη παροχέα επικοινωνίας που περιμένει να υπερβείτε το μηνιαίο όριο δεδομένων σας και μπορεί να σας αρπάξει τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας με εξωφρενικά υπερτιμημένες κυρώσεις.

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3

[app 398959175]

Αν δεν χρησιμοποιείτε το όριο δεδομένων σας πλήρως από φόβο μήπως υπερβείτε το όριο και έτσι χαραμίζετε τα χρήματα που ούτως ή άλλως πληρώνετε, αυτή η εφαρμογή μετράει κάθε μπάιτ για σας, κάνοντάς το πολύ εύκολο για σας να ξέρετε ακριβώς πότε μπορεί να υπερβείτε το όριο και έτσι να εξοικονομήσετε τα πολύτιμα χρήματά σας, τον ένα μήνα μετά τον άλλο, κάθε μήνα. Και αυτήν την Ηρεμία του Νου παίρνετε.

Χαρακτηριστικά

  • Πολύ απλή εγκατάσταση. Απλά βάζετε το μηνιαίο όριο δεδομένων (για παράδειγμα 200 για 200 ΜΒ όριο μηνιαίων δεδομένων) και την ημερομηνία έναρξης του χρεωστικού κύκλου του μήνα (για παράδειγμα 5 για 5 Νοεμβρίου) και έχεις τελειώσει. Η εφαρμογή θα φροντίσει τα υπόλοιπα.
  • Αυτήν η εφαρμογή χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο που φροντίζει αυτόματα τον υπολογισμό της χρήσης δεδομένων στο wife ή στο κινητό (3G, GSM, Edge ή κάποιο άλλο).
  • Ανιχνεύει την μηνιαία χρήση δεδομένων σας και δείχνει το ποσοστό που χρησιμοποιήθηκε σε μια χρωματιστή κωδικοποιημένη μπάρα προόδου. Είναι πράσινη όταν είστε ασφαλείς μέσα στο όριο, γίνεται πορτοκαλί όταν πλησιάζετε το όριο και κόκκινη όταν ετοιμάζεστε να περάσετε το όριο ή το έχετε περάσει. Σας λέει επίσης πόσα δεδομένα έχετε χρησιμοποιήσει αυτόν τον μήνα και το ποσοστό του ορίου δεδομένων που έχετε χρησιμοποιήσει.
  • Ο φίλος σας δανείστηκε το iPhone/iPod για λίγο και ανησυχείτε ότι μπορεί να παρακολούθησε μια ταινία netflix σε 3G και να ξεπέρασε το όριο δεδομένων, κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή έχει ένα χαρακτηριστικό που λέγεται “Από την Τελευταία Λειτουργία” που θα σας πει πόσα δεδομένα χρησιμοποιήθηκαν από την τελευταία φορά που τρέξατε αυτην την εφαρμογή. Έτσι γνωρίζετε γι’ αυτό αμέσως και όχι στο τέλος του μήνα και ως εκ τούτου σχεδιάζεται ανάλογα.
  • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να κλείσετε τις υπενθυμίσεις για να σας υπενθυμίζουν να επαναφέρετε τον μετρητή Μηνιαίας χρήσης δεδομένων.

Η εφαρμογή My Data Usage Pro είναι συμβατή με το iPhone και το iPod touch και απαιτεί firmware iOS 4.0 ή νεότερο.