Το πρώτο παιχνίδι της Epic Games για iPhone ‘Infinity Blade’

Το iPhone πρόκειται να αποκτήσει σύντομα το πρώτο παιχνίδι από τους ανθρώπους που κάνουν το Gears of War και τον developer του Shadow Complex. Το Infinity Blade που πιθανόν να το γνωρίζετε σαν “Project Sword”, έρχεται στη συσκευή σας τα Χριστούγεννα.

Το Infinity Blade που αναπτύχθηκε από την Chair Entertainment, τρέχει στην έκδοση για iPhone με την Unreal Engine 3, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε ένα γελοίο αριθμό PC, PS3 και Xbox 360 βιντεο παιχνίδια. Η Epic Games υπόσχεται ένα “ένα περιπετειώδες παιχνίδι δράσης RPG” που επίσης (κάποια στιγμή) θα υποστηρίζει multiplayer μέσω του Game Center της Apple.

Υπάρχει επίσης εξέλιξη στο single player, αφού μπορείτε να κάνετε μάχες με το σπαθί με τις μοναδικές δυνατότητες που δίνει η οθόνη αφής και δεν είναι μόνο αυτό σχεδιάζονται και δωρεάν ενημερώσεις περιεχομένου.

Η Epic Game πιστεύει πως το Infinity Blade θα κυκλοφορήσει στο iPhone, iPod touch και το iPad τα Χριστούγεννα, αλλά δεν αναφέρει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ή τιμή. Η εταιρία έχει κυκλοφορήσει ένα δωρεάν demo για να δούμε την Unreal Engine 3 στο iPhone που ονομάζεται Epic Citadel.

[app 388888815]

[kotaku]