Η Apple αναγνωρίζει το bug της θερινής ώρας στο iOS 4.1

Η Apple δημοσίευσε ένα νέο έγγραφο υποστήριξης αναγνωρίζοντας το bug με την θερινή ώρα που βιώνεται από τους iPhone και iPod touch χρήστες στο iOS 4.1 σε ορισμένες χώρες.


Σε ορισμένες περιοχές, λίγο πριν ή μετά την αλλαγή της ώρας (DST), έχοντας ανοιχτή την επανάληψη των ξυπνητηρίων στην εφαρμογή Clock.app μπορεί να μην λειτουργήσει σωστά.

Η λύση που συνιστά η Apple είναι να μην επαναλαμβάνουν τα ξυπνητήρια οι για λίγες ημέρες λέγοντας πως το πρόβλημα θα λύθει όταν θα λήξει η θερινή ώρα στον Καναδά και την Αμερική αυτή την Κυριακή.

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά των ξυπνητηριών που υπάρχουν ήδη, ρυθμίσετε την επανάληψη στο “Ποτέ”. Επίσης θα χρειαστεί να επαναφέρετε αυτές τις ρύθμισεις για κάθε μέρα που τα χρειάζεστε.

Μετά από τις 7 Νοέμβρη του 2010, μπορείτε να ρυθμίσετε τα ξυπνητήρια σας και πάλι με επανάληψη.

Η Apple Αυστραλία είχε προηγουμένως δηλώσει ότι το πρόβλημα θα αντιμετωπίστει με την “επερχόμενη αναβάθμιση λογισμικού”, και η Apple επιβεβαίωσε ότι το iOS 4.2 θα φέρει την διόρθωση αυτού του bug.

Η Apple ανακοίνωσε ότι iOS 4.2 θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτό το μήνα, αλλά η Golden Master έκδοση που κυκλοφόρησε την Δευτέρα μας δείχνει ότι το update θα έρθει πολύ σύντομα.

[Macrumors]