Smurfs Village, σύντομα στο App Store

Η Capcom Mobile ανακοίνωσε πρόσφατα το παιχνίδι Smurfs Village. Πρόκειται για ένα παιχνίδια που είναι όμοι με τα παιχνίδια We Farm και Farmville, αλλά τα γραφικά του είναι αυτά που γνωρίζουμε από τα αγαπημένα μας στρουμφάκια!

Το παιχνίδι ξεκινά με το χωριό των Στρουμφ να έχει μόλις βεβηλωθεί από τον Gargamel (Δρακουμέλ). Ο Παπαστρούμφ σας οδηγεί στην ανοικοδόμηση του χωριού ξεκινώντας με ένα μικρό σπίτι και ένα οικόπεδο. Όσο το χωριό μεγαλώνει, τόσο πιο εξειδικευμένα σπίτια, κήπους, και δομές θα υπάρχουν διαθέσιμα. Ένα πλήρωμα από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες τα Στρουμφάκια θα συμμετάσχουν επίσης, και θα προσφέρει το καθένα τη δική του μοναδική ικανότητα.

Όταν δεν είστε απασχολημένοι να χτίζεται το χωριό σας μπορείτε να συμμετέχετε σε κάποια μικρά παιχνίδια που είναι βασισμένα σε πράγματα όπως η ζωγραφική, το ψήσιμο και την ανάμειξη φιλτρών μαζί με τον Παπαστρούμφ.

Η σύνδεση με το Facebook θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε τα στρουμφώδες κατορθώματα σας με τους online φίλους σας.

Το παιχνίδι Smurfs Village θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Νεόμβριο και θα είναι δωρεάν για iPhone, iPod touch και iPad.

Toucharcade