iLife 11, 64-bit and iOS compatible

iLife 11, στα 64-bit και συμβατό με το iOS.

Η σουίτα iLife της Apple είναι αυτή που περιέχει μέσα όλες τις media εφαρμογές που χρειάζεται ένας απλός χρήστης αλλά και ένας επαγγελματίας!

Η σουίτα iLife περιέχει το iPhoto, το iMovie, το GarageBand, το iWeb και τέλος το iDVD. Τα ονόματα των εφαρμογών δίνουν λεπτομέρειες για το τι κάνει η κάθε μία. Το iPhoto είναι η ψηφιακή βιβλιοθήκη με τις φωτογραφίες σας, το iMovie χρησιμοποιείται για να κάνετε μοντάζ σε video που τραβάτε με το iPhone ή με την ψηφιακή σας βιντεοκάμερα, το GarageBand έχει τον τρόπο του να σας μάθει μουσική και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να γράψετε ένα μουσικό κομμάτι ή ακόμα και να επεξεργαστείτε ένα έτοιμο. Στο iWeb μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας ιστοσελίδα εύκολα και γρήγορα απλά με drag and drop και τέλος στο iDVD μπορείτε να γράψετε ένα DVD με μενού, κεφάλαια με τα δικά σας βίντεο και όχι μόνο.

Αυτή η σουίτα λοιπόν αναβαθμίζεται κάθε χρονιά και φέτος άρχισε να εμφανίζεται στο Amazon με τον τίτλο iLife ’11: Ψηφιακές φωτογραφίες, ταινίες, μουσική και άλλα, με ημερομηνία τον Δεκέμβριο του 2010.

Η περιγραφή συμπεριλαμβάνει πληροφορίες ότι η σουίτα είναι 64-bit, και ότι το iPhoto θα συνδέεται με κάποιο κοινωνικό δίκτυο όπως το Ping της Apple ή το facebook. To iWeb ξαναγράφτηκε από την αρχή και το iDVD δεν υπάρχει πια στην σουίτα. Υπάρχει όμως μια ανακοίνωση για καινούρια εφαρμογή, αλλά όχι κάποιο όνομα ή κάποια πληροφορία για το τι θα κάνει.

Πάνω στο κουτί μπορούμε να δούμε την κόκκινη ετικέτα που γράφει “iPhoto, iMovie και άλλα, εφαρμογές για Mac, iPhone 4, iPod και iPad”, το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε με αυτή την περιγραφή είναι ότι η σουίτα του iLife θα “χτυπήσει” και το iOS. Μην ξεχνάμε ότι ήδη η πρώτη εφαρμογή, το iMovie υπάρχει ήδη στο App Store και φυσικά ότι η σουίτα iWork (Pages, Numbers, Keynote) υπάρχει ήδη για το iPad!

via | AppleInsider