Η καινούριες πατέντες της Apple για το iPad

Τα τελευταία νέα από τις πατέντες της Apple, μας δείχνουν με λεπτομέριες ένα καινούριο iPad με αλλαγές που θα κάνουν τους περισσότερους χρήστες του χαρούμενους.



Την πρώτη αλλαγή που θα πρέπει να σχολιάσουμε είναι το κομμάτι που μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία. Υπάρχει μια περίπτωση να είναι το Smart Bezel μια παλιά πατέντα της Apple.

Σύμφωνα με αυτή το υπόλοιπο κομμάτι της συσκευής εκτός από την οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αφή. To Bezel που είναι στην πραγματικότητα το πίσω καπάκι της συσκευής θα έχει πάνω ορατές ή αόρατες επιφάνειες αφής που θα μπορούν να διαχειριστούν την ένταση, να κάνουν zoom σε μια εικόνα ή κείμενο και φυσικά να είναι τα χειριστήρια για τα παιχνίδια!

Στην δεύτερη αλλαγή δίνει την δινατότητα χρήσης του iPad με dock και σε landscape. Απλά με την προσθήκη άλλης μίας 30pin dock θύρας. Πολύ χρήσιμο αν θέλουμε να συνδέσουμε κάποιο keyboard.

H τρίτη και τελευταία αλλαγή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή που έχουμε ξαναγράψει, η front face camera. Από την ώρα που το FaceTime έκανε την εμφάνιση του η Apple δεν θα μπορούσε να αφήσει την αγαπημένη της συσκευή χωρίς front face camera.