redsn0wier (iPhone dev team)


Κυκλοφόρησε η beta έκδοση του redsn0w για το iPhone 3G και του iPod touch 2G για iOS 4.1 ή 4.0. Χρησιμοποιεί το ίδιο pwnage2 DFU-mode exploit που υπάρχει από την έκδοση του iOS 2.x. Ακόμα δεν συμπεριλαμβάνει το SHAtter exploit του pod2g. Οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε την Apple με αυτό το jailbreak.

ΑΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΤΕ ULTRASN0W UNLOCK, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ PWNAGETOOL ΓΙΑ ΤΗΝ 4.1. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ REDSN0W. Αυτό επειδή για να χρησιμοποιήσετε το redsn0w στην 4.1, πρέπει να κάνετε update στο 4.1 από την Apple πρώτα. Και αν το κάνετε αυτό πιθανόν να χάσετε το ξεκλείδωμα του ultrasn0w (μπορεί για πάντα).

Η έκδοση για windows χρειάζεται περισσότερα tests για να κυκλοφορήσει, οπότε για την ώρα είναι μόνο διαθέσιμο για Mac OS X. Η έκδοση για windows θα κυκλοφορήσει σύντομα μόλις διορθωνούν όλα τα προβλήματα του (bugs).

Σημείωση: Αν το ipt2g σας είναι “MC” μοντέλο, τότε το 4.1 jailbreak σας θα είναι μόνο tethered (σκεφτήται να γυρίσετε (downgrade) σε παλαιότερη έκδοση που υποστηρίζεται από το jailbreakme.com ή το spiritjb.com)

===== Συσκευές, πλατφόρμες, και iOS εκδόσεις που υποστηρίζονται? =====

Η BETA έκδοση υποστηρίζει:

  • iPhone 3G και iPod touch 2G μόνο (για την ώρα)
  • Mac OS X x86 μόνο (για την ώρα)
  • 4.1 ή 4.0 firmware από την Apple

===== Πώς το χρησιμοποιώ; =====

Αν έχετε κάνει ήδη update τι συσκευή σας στην 4.1 ή 4.0, τα επόμενα βήματα είναι:

Ανοίξτε τo beta redsn0w 0.9.6b1
Επιλέξτε το Apple 4.1 ή 4.0 ipsw (έχετε ήδη χρησιμοποιήσει αυτό το update για την συσκευή σας σε 4.1 ή 4.0)
Επιλέξτε “Install Cydia” και όποια άλλη θέλετε από τις παραπάνω επιλογές, μετά κάντε κλικ στο “Next”. Ρίξτε την συσκευή σας σε DFU mode για να περάσετε το Jailbreak.
Σημείωση: Αν επιλέξετε “Enable battery percentage”, μπορείτε να έχετε τον διακόπτη του μετά στα Settings->General->Usage.

===== Download links =====

Please do not directly link to these URLs because they’ll be changing according to bandwidth demands.

Mac OSX x86 – Download
Windows (coming soon)