iTunes 10

Μουσική. Ταινίες. Σειρές TV. Και τώρα φίλοι και καλλιτέχνες είναι όλοι μαζεμένοι στο iTunes 10.

Η μουσική σας, οι ταινίες σας, οι σειρές σας, οι εφαρμογές σας και ακόμα περισσότερα. Ο καλύτερος τρόπος να “ακολουθήσετε” τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και φίλους – και να ανακαλύψετε την μουσική για την οποία μιλάνε, να την ακούσετε και να την κατεβάσετε. Το iTunes είναι το σπίτι για τα πάντα που αφορούν την διασκέδαση σας!

Ας δούμε λοιπόν τι καινούριο υπάρχει!

iTunes Ping

Ανακαλύψτε καινούριες μουσικές με το Ping. Μάθετε ακόμα περισσότερα για τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες  και φίλους αρχίζοντας με το βιογραφικό τους! Ακούστε την μουσική που τους αρέσει, δείτε τι σχεδιάζουν. Μάθετε πότε οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες είναι σε περιοδεία και δείτε φωτογραφίες τους και βίντεο που έχουνε κάνει post.

AirPlay

Με το AirPlay μπορείτε να επιλέξετε σε πια Apple συσκευή θέλετε να δείτε κάποια ταινία ή σειρά και φυσικά να ακούσετε την μουσική σας! Το iTunes βρίσκετε σε κάθε δωμάτιο που υπάρχει μια Apple συσκευή!

Αναβαθμισμένο Sync

Το iTunes πια σας δίνει έναν καινούριο τρόπο για να κάνετε sync τις συσκευές σας με την νέα μπάρα που δείχνει τι ακριβώς έχετε μέσα στην κάθε σας συσκευή και το πόσο χώρο έχετε διαθέσιμο σε πραγματικό χρόνο. Είναι πολύ πιο εύκολο να οργανώσετε τις εφαρμογές σε όλες σας τις συσκευές γιατί τις οργανώνετε μόνο μια φορά στο iTunes.

Προσοχή κάλό θα ήταν να περιμένουμε νέα από την iPhone dev team σχετικά με το iTunes 10 εάν έχουμε jailbroken συσκευές!