WWDC June 7 2010

Σύμφωνα με όλα τα φημοsites και ότι άλλο έχετε διαβάσει στο internet τον τελευταίο καιρό η Apple σήμερα στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) θα παρουσιάσει το πολυπόθητο νέο iPhone 4G (4ης γενιάς)!

Σύμφωνα με τις παλαιότερες κινήσεις της Apple δεν γνωρίζουμε ακόμα τι ακριβώς θα έχει και πως θα είναι εμφανισιακά… το μόνο που έχει ακουστεί εδώ και πολλούς μήνες τώρα είναι ότι μιλάμε για μια αναβάθμιση ΑΑ+ σε σχέση με αυτό που έχουμε τώρα (iPhone 3GS).

Λόγω κάποιον συνθηκών που για άλλους δύο μήνες δεν μπορώ να προσπεράσω δεν ξέρω αν θα μπορώ όπως κάθε χρονιά να δίνω απευθείας πληροφορίες στο site μας εδώ!

Γι’ αυτό το σίγουρο είναι όπως σε κάθε παρουσίαση ότι υπάρχουν κάποια Live text links και κάποια audio/video που δεν είναι πάντα updated όσα γρήγορα είναι αυτά με τo κείμενο για ευνόητους λόγους!

Τέλος, σχετικά με την ιστορία του κλεμμένου iPhone! Το marketing είναι περιέργο και όταν η Apple εμπλέκεται σε τέτοιες ιστορίες δεν είναι εύκολο να πούμε τι είναι αλήθεια πριν δούμε το Keynote! Το σίγουρο είναι ότι ήθελε να κάνει τις άλλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να κάνουν κάτι για το καινούριο iPhone που θα έβγαινε τώρα δεν ξέρω για το πόσο ακριβώς το πέτυχε αυτό αλλά φένετε απο πλευράς Sony Ericsson και NOKIA ότι κάποιες νέες συσκευές ετοιμάζονται ήδη!

Ελπίζω και χωρίς καλές συνδέσεις και γρήγορο internet να μπορέσω να ενημερώσω τους αναγνώστες μας και πάλι πιο γρήγορα από κάθε άλλο site, μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο twitter επειδή πια είναι ο πιο γρήγορος τρόπος ενημέρωσης που υπάρχει!