iPhone 4G on Greek newspaper!

Τελικά η Apple καταφέρνει και τους βάζει όλους σε σκέψεις και φυσικά μια χώρα σαν την Ελλάδα δεν μπορεί να είναι έξω από αυτό…

Στο Ιντερνετ. Μια από τις φωτογραφίες του νέου iPhone που κυκλοφόρησαν

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Ξέχασε το νέο

iPhone 4GS

σε μπαρ!…

Η APPLE είναι γνωστή για τη μυστικοπάθεια με την οποία περιβάλλει τα νέα της γκάτζετ. Λέγεται πως τα πρωτότυπα κλειδώνονται πίσω από ενισχυ- μένες πόρτες ασφαλείας, οι κωδικοί ασφαλείας των οποί- ων αλλάζουν κάθε λίγα λεπτά. Κάθε δυνατό μέτρο λαμβάνε- ται ώστε το νέο γκάτζετ να κά- νει την επίσημη πρώτη του σε ένα άψογα οργανωμένο ιβέντ, με πρωταγωνιστή φυσικά τον Στιβ Τζομπς. Αυτή τη φορά, όμως, κάτι πήγε στραβά.

Ενας 27χρονος μηχανικός της Apple, ο Γκρέι Πάουελ, ξέχασε το πρωτότυπο του iPhone 4GS, της νέας γε- νιάς του iPhone που αναμέ- νεται να κυκλοφορήσει αρ- χές του καλοκαιριού, σε ένα μπαρ του Ρέντγκουντ Σίτι, στην Καλιφόρνια, όπου είχε πιει με- ρικές γερμανικές μπίρες. Το γκάτζετ, που φαινόταν σαν απλό iPhone 3GS καθώς βρι- σκόταν μέσα σε ειδική θήκη, βρήκε θαμώνας του μπαρ και για να μη μακρηγορούμε κα- τέληξε αντί 5.000 δολαρίων στα χέρια των υπευθύνων της Gizmodo, μιας ιστοσελίδας που ειδικεύεται στα γκάτζετ με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Νέα χαρακτηριστικά

Η Gizmodo «έπαιξε» μαζί του για μια εβδομάδα και τελικά, πεπεισμένη πως πρόκειται για τη νέα γενιά iPhone, ανάρτη- σε φωτογραφίες του από κά- θε δυνατή γωνία και ανέλυσε μερικά από τα νέα χαρακτηρι- στικά του: έχει πιο τετραγωνι- σμένα άκρα και επίπεδη πλά- τη από ένα υλικό σαν κεραμικό γυαλί που πιθανώς βελτιώνει τη λήψη. Εχει επίσης καλύτερη οθόνη, κάμερα στη μπροστι- νή πλευρά για video-chat και

η μπαταρία του μεγαλύτερη δι- άρκεια ζωής. Οι δικηγόροι της Apple ζήτησαν με επιστολή την επιστροφή του πρωτοτύπου και η Gizmodo απάντησε «με- τά χαράς».

εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ