3.1.3 and thee (iPhone dev team)

ΠΡΟΣΟΧΗ! στις 10.30 AM PST στης 2 Φεβρουαρίου 2010 η Apple έβγαλε την firmware έκδοση 3.1.3 (7E18) για το iPhoneOS.

Εαν έχετε jailbroken ή unlocked την συσκευή σας και θέλετε να την κρατήσετε έτσι, μην κάνετε την αναβάθμιση – οι χρήστες 3G και 3G(S) θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο σε αυτή την προειδοποίηση.

  • Το Pwnage Tool και το redsn0w δεν είναι ακόμα συμβατό με το 3.1.3.
  • Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα είναι διαθέσιμα
  • Οποιαδήποτε πληροφορία γνωρίζουμε σχετικά με το Update θα την βρείτε εδώ
  • Μπορείτε ακόμα να μας κάνετε follow στο twitter – @iphone_dev

Update 1: Δεν χρειάζεται να διαβάσετε αν έχετε 3GS, καινούριο ipt2G ή ipt3G Χάρη στους τομληρούς μας πειραματιζόμενους στα σχόλια, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τώρα ότι το redsn0w που βγήκε χτες δουλεύει στο σημερινό 3.1.3 update για το iPhone 2G. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το 3.1.2 iPhone 2G IPSW πριν κάνετε το update ή restore στην 3.1.3. Μέχρι στιγμής έχουμε επιβεβαιώσει αυτό για το iPhone 2G. (Σημειώστε πως αν αυτό δουλεύει στο iPhone 3G επίσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε *μόνο* εαν δεν σας ενδιαφέρει το unlock – αυτό επειδή το καινούριο firmware 3.1.3 αναβαθμίζει το modem firmware και σίγουρα θα χάσετε το unlock)

Update 2: Δεν χρειάζεται να διαβάσετε αν έχετε 3GS, καινούριο ipt2G ή ipt3G Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτή η μέθοδος δουλεύει για iPhone 3G και iPod touch 1G επίσης. Μην το εφαρμόσετε σε iPhone 3G αν θέλετε το unlock (ΜΗΝ το κάνετε). Για παλαιότερα iPod touch 2G, θα χρειαστούμε μόνο μια μικρή (ένας χαρακτήρας) αλλαγή στον κώδικα του redsn0w.

Update 3: Δεν χρειάζεται να διαβάσετε αν έχετε 3GS, καινούριο ipt2G ή ipt3G Για αυτούς με το παλαιότερο iPod touch 2G (non-MC), κάναμε compile μια ειδική έκδοση του redsn0w: Mac και Windows. Εσείς μπορείτε να περάσετε την “3.1.2 loophole” επίσης χρησιμοποιώντας την ειδική έκδοση. Μην το δοκιμάσετε αυτό αν έχετε πιο καινούρια έκδοση iPod touch 2G ή δεν είστε σίγουροι πια ακριβώς έκδοση έχετε. Και φυσικά μην το δοκιμάσετε για το 3GS ή το ipt3G.

Αυτό είναι για το 3.1.2 redsn0w loophole. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από αυτούς που:  δεν χρειάζονται 3G/3GS unlock, και μόνο χρήστες του iPhone 2G, iPhone 3G (όχι unlocked), iPod 1G, και iPod 2G παλιά έκδοση. Οι υπόλοιποι απλά περιμένετε για για τα καινούρια μας εργαλεία.

via iPhone dev team