iPad and the camera rumors

Κατά την παρουσίαση του iPad η Αpple άφησε δυσαρεστημένο μεγάλο μερίδιο υποψήφιων αγοραστών με την απουσία κάμερας από τη συσκευή.

Όπως είχε γίνει και πριν λίγους μήνες με την παρουσίαση του iPod touch 3G όπου ηApple φημολογείται ότι απέσυρε τελευταία στιγμή την κάμερα από το μοντέλο έτσι και τώρα διαδραματίζεται το ίδιο σενάριο.

Αρχικά, το BenMat δημοσίευσε κάποιες εικόνες από oρισμένες φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει που απ’ότι φαίνεται το 3G μοντέλο θα διαθέτει κάμερα (βλ. iPad: Is the 3G version going to have a camera module?)

Φυσικά, στην παρουσίαση του iPad δεν ειπώθηκε τίποτα σχετικά με κάμερα αλλά ούτε και στα επίσημα χαρακτηριστικά της συσκευής αναφέρεται κάτι.

Βέβαια, απ’ότι φαίνεται και από νέο δημοσίευμα του MissionRepair το περίβλημα του iPad διαθέτει υποδοχή για κάμερα σε στυλ iSight.

Στην φωτογραφία παρακάτω φαίνεται το -υποτιθέμενο- περίβλημα του iPad και αυτό ενός MacBook Pro και φαίνεται καθαρά ότι η κάμερα του MacBook Pro ταιριάζει στοiPad.

Για κάποιον λόγο η Apple επέλεξε να μην την συμπεριλάβει στο τελικό μοντέλο ωστόσο μοιάζει πολύ πιθανό στην επόμενη αναβάθμιση να δούμε και στο iPod touch αλλά και στο iPad μια κάμερα.

via iPhonehellas