Rumors Media Event at September 9th

invite090831

Όσοι παρακολουθούν τα δρώμενα στον τομέα της πληροφορικής και της Apple, γνωρίζουν πως αύριο, 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η καθιερωμένη πια ετήσια παρουσίαση τύπου όσον αφορά τα νέα στην οικογένεια iPod και iTunes.

Φέτος, λαμβάνει χώρα στο Terbena Buena Center for the Arts του San Francisco και 10:00 π.μ. ώρα Ανατολικής Ακτής (8:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας).

Είναι καιρός που διαρρέουν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από θήκες για iPod touch και iPod nano οι οποίες παραπέμπουν σε νέα iPod με camera. Μάλιστα φήμες θέλουν τα iPod να εξοπλίζονται με την ίδια 3.2 MP camera που έχει και το πρόσφατο iPhone 3G S.

Παρ’όλα αυτα σήμερα, 1 μέρα πριν το Media Event, υπάρχουν κι άλλες φήμες που ισχυρίζονται το καθυστερημένο ντεμπούτο των νέων iPod στην αγορά λόγω τεχνικών προβλημάτων με κάποιον από τους προμηθευτές των εξαρτημάτων.

Κατι άλλο που πιθανολογείται είναι η παρουσίαση του iTunes 9.
Το iTunes 9 λέγεται πως θα υποστηρίζει Blu-ray δίσκους καθώς και θα ενσωματώνει modules για λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, MySpace, Twitter, ???)

Υπενθυμίζουμε πως από την τελική διανομή του Snow Leopard το iTunes 8.2.1 είναι από τις ελάχιστες (αν όχι η μόνη) εφαρμογές που αναφέρει ως 32bit binary.
Ίσως, λοιπόν, να ελπίζουμε σε ένα 64bit ξαναγραμμενο iTunes 9 το οποίο συνεπάγει μεν καλύτερη διαχείριση των τεράστιων itunes database που έχουμε οι περισσοτεροι μαζέψει, όμως αυτό σημαίνει πως δεν θα λείπουν και τα bugs της νέας έκδοσης…

Υπομονή λοιπόν. Αύριο βραδάκι όλοι θα μάθουμε.

Peace.

via macephemera